فاروق اعظمی با اشاره به وضعیت معیشت معلمان خرید خدمات گفت: استان سیستان و بلوچستان با ۵ هزار معلم خرید خدمت بیشترین فراوانی کشوری در این زمینه را دارد. با پیگیریهای فراوان و بعد از مدتها قرارداد بخشی از معلمان خرید خدمات به قرارداد معین تغییر پیدا کرده است، اما با وجود پایان مراحل اداری هنوز حکمی برای این معلمان صادر نشده است.
اعظمی تصریح کرد: از سوی دیگر یکی از اصلیترین مشکلات معلمان استان به ویژه معلمان خرید خدمت، پرداخت نشدن حقوق آنها است. به صورتی که در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۱ این عزیزان هیچ حقوقی دریافت نکردهاند و از آنجایی که شغلی به غیر از معلمی ندارند زندگی سختی را میگذرانند.
نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استانها تصریح کرد: با این رفتار انگیزه معلمان برای تدریس کاهش مییابد و دود این بی توجهی به چشم دانش آموزان میرود. مسئولان امر خود را جای این معلمان عزیز قرار دهند تا ببینند میتوانند ۶ ماه بدون دریافت حقوق زندگی کنند و باز هم انگیزه کار کردن داشته باشند؟
اعظمی با اشاره به وضعیت ضعیف آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان گفت: کمبود نیروی انسانی در استان که بیشتر آنها را معلمان خرید خدمات تشکیل میدهد تنها یکی از مشکلات آموزشی استان است. کمبود فضای آموزشی و کیفیت پایین این فضاها از مشکلات مهم دیگری است که به آموزش کودکان استان لطمه وارد میکند و از این رو ما نیازمند یک سرمایه گذاری اساسی و تغییر نگاه به مسئله آموزش در سیستان و بلوچستان هستیم.