کد خبر: ۸۳۳۰۴
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۸
در آستانه برگزاری مراسم تحلیف در کاخ سفید:

اوباما همچنان به سکوت خود درباره فاجعه غزه ادامه می‌دهد

هتل‌های واشنگتن پر شد/ بی‌خانمان‌ها از خیابان‌ها اخراج شدند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب- سرویس بین‌الملل: با وجود اینکه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه همچنان ادامه دارد، باراک اوباما رئیس جمهور منتخب آمریکا که روز سه‌شنبه پس از ادای سوگند چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا خواهد بود در آغاز سفر خود از فیلادلفیا به واشنگتن در مراسم ویژه‌ای که به مناسبت این سفر برپا شده بود هیچ اشاره‌ای به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه و فاجعه انسانی در این منطقه نکرد. 

اوباما که روز سه شنبه پس از ادای سوگند چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا خواهد بود گفت: «در اینجا گرد آمده‌ایم تا آغاز سفر خود به واشنگتن را جشن بگیریم». 

وی با اشاره چگونگی شکل‌گیری دولت آمریکا در شهر فیلادلفیا گفت: «افکار و اندیشه‌های پایه‌گذاران دولت آمریکا تا به امروز در جهان طنین افکن بوده‌اند». 

وی گفت: «از جمله این آرمان‌ها و اندیشه‌ها برابری انسان‌ها و حق حیات، آزادی و تلاش برای خوشبختی و سعادت از قوانین سرچشمه نگرفته بلکه از رفتار و کردار و ویژگی‌های ذاتی ما نشات می‌گیرند». 

اوباما افزود: «اندیشه دولت مردمی ‌و برای مردم نیز که از دیگر اندیشه‌های بنیانگذاران دولت آمریکا است می‌تواند همچنان به قوت خود باقی بماند». 

رئیس جمهور منتخب آمریکا افزود: «این افکار و اندیشه‌ها بود که به مردم آمریکا این امکان را داد تا استقلال خود را اعلام کنند. هدف ما از گرد امدن در این محل صرفا ادای احترام به پیشگامان و پایه گذاران آمریکا محدود نمی‌شود بلکه هدف ما ادامه و پیشبرد اهدافی است که آنها آغازگر آن بوده‌اند».
وی گفت: «امروزه ما با اهداف و مسائل متفاوتی روبه‌رو هستیم. در طول تاریخ ما در مقاطع مختلف با مسائل و مشکلات فراوانی روبرو بوده‌ایم اما هرگز این مسائل تا این اندازه گسترده و چالش برانگیز نبوده‌اند».

باراک اوباما در ادامه سخنان خود در فیلادلفیا با اشاره به جنگ عراق گفت: «باید به یکی از این دو جنگ به گونه‌ای مسئولانه پایان دهیم و جنگ دیگر یعنی جنگ افغانستان را با درایت ادامه دهیم». 

وی بدون هیچ اشاره‌ای به جنگ ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه، به موضوع گرم شدن کره زمین پرداخت و گفت: «مشکل دیگری که امروز با آن روبه‌رو هستیم پدیده گرم شدن کره زمین است. گرچه مشکلاتی که با آنها روبرو هستیم تازه‌اند اما راه‌های مقابله و برطرف ساختن آنها همان راه‌ها و شیوه‌های قدیمی ‌یعنی تلاش خستگی‌ناپذیر و آرمان‌گرائی است که بنیانگذاران آمریکا از خود به نمایش گذاشتند». 

اوباما گفت: «به این علت پا به عرصه مبارزات انتخاباتی گذاشتم چون می‌دیدیم که عمده ترین آرمان مردم آمریکا که فراهم آوردن بهترین زندگی برای همه مردم کشور است به دست فراموشی سپرده می‌شود و واشنگتن به جای آنکه به همه ملت خدمت کند تنها در خدمت اقلیت کوچکی قرار دارد و دولت از توان لازم برای رویاروئی با مشکلات فراوانی که با آنها روبه‌رو هستیم برخوردار نمی‌باشد».
 
وی افزود: «بر این باورم که ما خود آینده خود را رقم می‌زنیم و برای تامین آینده بهتر باید همه دست در دست یکدیگر دهیم. دمکرات جمهویخواه، افراد و گروه‌های مستقل، شرق، غرب، شمال و جنوب کشور، سیاه، سفید، شهروندان خارجی‌تبار، همجنس‌گرایان، معلولان و همه و همه باید در کنار یکدیگر تلاش کنیم و برای کشورمان آینده بهتری را ترسیم کنیم». 

اوباما تأکید کرد: «آنچه برشمردم از جمله باورهای قلبی من بوده و است اما شما مردم آمریکا این باورها را از حرف به واقعیت تبدیل کردید. شما ثابت کردید کسانی که این کشور را دوست دارند می‌توانند اوضاع را تغیر دهند. من به همراه کسانی که از گوشه و کنار کشور برای همکاری انتخاب کرده‌ام تلاش خواهیم کرد تا به وعده‌هائی که در خلال مبارزات انتخاباتی مطرح ساخته‌ایم جامه عمل بپوشانیم». 

هتل‌های واشنگتن پر شد/ بی‌خانمان‌ها از خیابان‌ها اخراج شدند
همه هتلهای واشنگتن در آستانه مراسم سوگند باراک اوباما رزرو شده و جای خالی ندارند.
 
به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، قرار است باراک اوباما 3 روز دیگر در واشنگتن به عنوان رییس‌جمهور جدید آمریکا سوگند یاد کند. 

انتظار می‌رود 2 تا 3 میلیون نفر برای شرکت در مراسم تحلیف اوباما به واشنگتن سفر کنند. 

مسئولان بسیاری از هتلهای واشنگتن می‌گویند چند ساعت پس از اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، همه اتاقهایشان برای روزهای قبل از مراسم تحلیف رزرو شد. 

یک میلیاردر سیاهپوست برای آن‌که افراد فقیرتر نیز بتوانند در مراسم تحلیف حضور داشته باشند همه اتاقهای هتلی را در واشنگتن رزرو کرده است که چشم انداز بی‌نظیری بر خیابانهای شهر دارد. وی در نظردارد بیستم ژانویه فقرا و زخمی‌های جنگی و زنان بی‌سرپرست را به هتل دعوت کند. 

باراک اوباما از امروز مراسم جشن را آغاز کرده است. وی با قطاری از فیلادلفیا (جایی که قانون اساسی در آن تدوین شد) تا واشنگتن سفر می‌کند. 

تدابیر بی‌سابقه امنیتی در روز مراسم اعمال خواهد شد و 8 هزار مأمور پلیس و 11 هزار و 500 نظامی بر امنیت نظارت می‌کنند. 5 هزار دوربین مداربسته نیز در کل شهر نصب شده است. 

مسئولان شهر واشنگتن از بی خانمان‌ها نیز خواسته‌اند خیابان‌های مرکز شهر را ترک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین