امیر حسین علم الهدی در تحلیل کوتاهی که در اختیار ایسنا گذاشته است، نوشته است: «نگاهی به عملکرد آماری سینمای ایران در فروردین ماه پس از پاندمی کرونا و البته سیاستهای سینمایی سال گذشته بارقهی از امید را در فعالان سینمایی بالاخص سینماداران متبلور ساخته است.
افزایش ۵۰۰ هزار نفری مخاطب بلیت سینماهای کشور که نشان از افزایش ۳۵ درصدی فروردین امسال به نسبت سال جاری را دارد، نشان دهنده رونق نسبی طی ۳ سال گذشته بعد از سال ۱۳۹۸ دارد ( در این سال بیش از ۴ میلیون مخاطب بلیت جذب سینماهای کشور شده است)
فروش غیر منتظره «فسیل» که نزدیک به ۷۰ درصد از کل فروش سینمای ایران است، نشان دهنده ادامه سلطه کتمان ناپذیر کمدیها بر ساختار اقتصادی سینمای ایران است.
نکته دیگر که نباید دور از ذهن بماند افزایش نزدیک به ۵۰ درصدی قیمت بلیت سینماها است که نشان دهنده تاثیر تعطیلات عید و ... در محدوده زمانی پیک سینماها است که بی شک این تعطیلات نقش بسزایی در این افزایش فروش سینماها داشتهاند.
و نکته آخر:
موفقیت سینما با آمارهای اقتصادی تحلیل میشود و مهمترین دلیل تحلیل رسیدن به این موفقیت حضور پررنگ همه تفکرات و سلایق در حوزه تولید و ایضا نمایش فیلم خارجی است و تا این اصل رعایت نشود، توسعه یا افزایش فروش و مخاطب " پایدار" نیست ...
فروردین ۱۴۰۱
فروش ۵۰۲.۱۳۴.۳۶۵.۰۰۰
مخاطب بلیط ۱.۵۳۸.۹۸۷
میانگین قیمت بلیط: ۳۲۶۰۰ تومان
فروردین ۱۴۰۲
فروش: ۹۷۰.۹۵۴.۳۸۰.۰۰۰
مخاطب بلیط: ۲.۰۸۷.۲۲۴
میانگین قیمت بلیط: ۴۶.۵۰۰ تومان»