آفتابنیوز : آفتاب: فرمانده پلیسراه کشور گفت: «تردد اتوبوسهای مسافربری بینشهری، سواریهای کرایه، تانکرهای سوخترسان و میدلباسها بدون GPS در جادههای کشور ممنوع است».
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب، سرهنگ علیرضا اسماعیلی روز جمعه در گفتوگو با ایسنا، گفت: «آمارها نشان میدهد در 9 ماهه امسال یکهزار و 126 فقره تصادف وسایط نقلیه مسافربری عمومی بینشهری در کشور رخ داده که این میزان نسبت به سال گذشته 13 درصد کاهش داشته است».
وی افزود: «در این مدت همچنین کشتههای تصادفات جادهای وسایط نقلیه مسافربری در کشور با حدود 15 درصد کاهش به 485 تن و مجروحان نیز با حدود 19 درصد کاهش به 2 هزار و 62 نفر کاهش یافت».
فرمانده پلیسراه کشور گفت: «بدین ترتیب شمار تصادفات وسایط نقلیه مسافربری در کشور 171 فقره، کشتهها 86 تن و مجروحان 483 تن کاهش داشته است».
وی افزود: «آمارها همچنین نشان میدهد 60 درصد تصادفات وسایل نقلیه عمومی تا 30 کیلومتری شهرها و 40 درصد نیز بعد از 30 کیلومتری شهرها به وقوع پیوسته است».
فرمانده پلیسراه کشور در خصوص علت اصلی کاهش تصادفات وسایط نقلیه مسافربری عمومی در کشور گفت: «استفاده از سیستم سرعتنگار ماهوارهای (GPS)، توجه مدیران فنی نسبت به سلامت خودروها که از شهریورماه سال گذشته با همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای درحال انجام است، در کنار آموزش و ارتقای فرهنگ رانندگان از جمله علل اصلی کاهش کشتههای تصادفات ناوگان مسافربری در کشور بوده است».
وی به آمار نصب سیستم سرعتنگار ماهوارهای (GPS) بر روی وسایط نقلیه باربری و مسافربری در کشور اشاره و تصریح کرد: «آمارها نشان میدهد هماکنون حدود 22 هزار و 500 دستگاه اتوبوس، 11 هزار دستگاه سواری کرایه بینشهری، 16 هزار تانکر سوخترسان، 600 دستگاه میدلباس، 3 هزار و 500 دستگاه مینیبوس و 5 هزار وانتبار در کشور به سیستم GPS مجهز شدهاند».
فرمانده پلیسراه کشور با تاکید بر این که کار نصب سیستم GPS بر روی اتوبوسهای مسافربری بینشهری، سواریهای کرایه، تانکرهای سوخترسان و میدلباسها به اتمام رسیده است، گفت: «بر این اساس تردد این وسایط نقلیه بدون GPS در جادههای کشور ممنوع است».
وی با اشاره به این که نصب GPS بر روی مینیبوسها و وانتبارها همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: «بدیهی است با اتمام نصب این سیستم، تردد این دسته وسایط نقلیه نیز بدون GPS در جادههای کشور ممنوع خواهد بود».