کد خبر: ۸۴۲۱۶
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۰
رئیس مجلس خبرگان، ماهواره امید را مایه افتخار کشور دانست

هاشمی: ماهواره امید نتیجه تلاش‌های کشور از زمان جنگ است

دستیابی به انرژی هسته‌‏ای دلیل محکمی برای اقتدار علمی ایران است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی را حرکتی عظیم خواند که با لطف خداوند و ایمان و پایداری مردم ایران به ثمر رسید.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، رئیس مجلس خبرگان رهبری در دیدار اعضای ستاد مرکزی احیای امر به معروف و نهی از منکر و برگزارکنندگان «همایش ملی نظارت همگانی» در استان لرستان افزود: «در عصری که القاء می‌‏شد موقعیت دین به عنوان حکومت بر جوامع دیگر سپری شده است، با مجاهدت امام، مردم و روحانیت، این توهم شکسته شد و تجربه 30 سال نظام اسلامی ثابت کرد هنوز نیرومندترین عامل حرکت و پیشرفت جوامع است».

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه وقوع انقلاب اسلامی از امر به معروف و نهی از منکر حضرت امام(ره) و یارانشان به حکام فاسد پهلوی شروع شد، تصریح کرد: «پس از رحلت آیت‌‏الله‌‏العظمی بروجردی مفاسد شاه و ایادی او در جامعه گسترش یافت و حضرت امام هم بنا بر تکلیف الهی که داشت مرتبا شاه و حکام را به امر به معروف و نهی از منکر متذکر می‌‏شدند. اما بی‌‏توجهی و غرور و عمق فساد به گونه‌‏ای شد که حاصل آن، قیام مردم به رهبری امام و روحانیت و سرنگونی رژیم مفسد پهلوی شد».

رئیس مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به دستاوردهای عظیم 30 سال گذشته، انقلاب اسلامی دستیابی به خودکفایی در صنایع موشکی، فضایی و ماهواره‌‏ای را یکی از مهمترین دستاوردها خواند و گفت: «هشت سال دفاع مقدس به مسوولان نظام اثبات کرد که برای حفظ استقلال و عزت، باید در صنایع موشکی، فضایی و ماهواره‌‏ای به خودکفایی برسیم و در زمان جنگ کار ساخت موشک و ماهواره در دو بخش جداگانه آغاز شد و پس از پایان جنگ دولت با سرعت سرمایه‌‏گذاری در این زمینه را آغاز کرد که حاصل تلاش‌‏ها اکنون ماهواره امید ایران است که مایه عزت و افتخار و غرور کشور می‌‏باشد».

آیت‌‏الله هاشمی رفسنجانی دستیابی به انرژی هسته‌‏ای و صنایع فضایی و ماهواره‌‏ای را دلیل محکمی برای اقتدار علمی انقلاب اسلامی خواند و تاکید کرد: «محققان و دانشمندان جوان و پرانگیزه این کشور با تلاش و ایمان، قله‌‏های علمی در صنایعی چون ناتو تکنولوژی، علوم نرم افزاری و سلول‌‏های بنیادی را فتح کرده‌‏اند».

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش فریضه امر به معروف و نهی از منکر را مانند نماز و روزه به همه مسلمانان واجب دانست و با تاکید بر این‌‏که انجام این فریضه را نباید در عده خاصی محدود کرد و گفت: «آحاد مردم را باید مسوولانه به این امر مهم وارد کرد و در صورت همگانی شدن این فریضه، جامعه به صورت خودجوش اصلاح خواهد شد».

رئیس مجلس خبرگان رهبری، عمل به مبانی و احکام اسلام از سوی مسوولان را مهمتر از تذکر لسانی در گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه خواند و گفت: «در هر کجای نظام همه باید در عمل مقید به امر معروف و نهی از منکر باشند تا جامعه نیز آن را بپذیرد».

آیت‌‏الله هاشمی رفسنجانی پیشتازی دانشگاه آزاد اسلامی در امور فرهنگی از جمله امر به معروف و نهی از منکر را در کنار امور آموزشی آن و همکاری مسوولان این دانشگاه در برگزاری همایشهای گوناگون را از اقدامات ارزشمند این دانشگاه خواند و از آنان تشکر کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین مردم غیور لرستان را یاوران دلیر انقلاب و نظام اسلامی خواند و با اشاره به علاقه خاص حضرت امام(ره) به مردم این خطه گفت: «لرستان همواره تکیه‌‏گاه خوبی برای نظام، انقلاب و جنگ بوده است و امیدواریم که مسوولان کشور دین خود را به این خطه سرسبز ادا کنند».

در ابتدای این دیدار حجت‌‏الاسلام والمسلمین قدیری دبیر «همایش ملی نظارت همگانی» همچنین آقایان دکتر صالحی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و هاشمیان از معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از برگزاری همایش ملی، «نظارت همگانی» که در استان لرستان برگزار خواهد شد ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین