آفتابنیوز : آفتاب: عضو جامعه روحانیت مبارز میگوید: «اصلاحی که حضرت امام حسین(ع) مطرح میکنند، اصلاح جسم و قیافه و لباس و زندگی نیست. اصلاح اندیشه، فکر و ارتقاء بصیرت جامعه است».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، حجتالاسلام و المسلمین احمد سالک درباره نقش جامعه روحانیت مبارز گذشته، حال و آینده گفتگویی اختصاصی با دفتر اطلاعرسانی جامعه روحانیت مبارز انجام داده است که آنچه در پی میآید مشروح این گفتگو است:
با توجه به فرا رسیدن سیامین سالگرد انقلاب اسلامی و ضرورت بررسی کارنامه گذشته و مطالعه چالشها و راهکارهای پیشرو، خواهشمند است نقش جامعه روحانیت مبارز را از نگاه گذشته، حال و آینده در شکلگیری و تداوم انقلاب اسلامی تبیین بفرمائید.
بسم الله ارحمن الرحیم
انقلاب اسلامی ما انقلاب ارزشی است. محور ارزشها دین و مکتب است.
هدایتگر جامعه بعد از انبیاء و ائمه(ع)، علما و شخصیتهایی هستند که اسلامشناس و دشمنشناس هستند.
نقش جامعه روحانیت مبارز در راستای نقش مهم و فعال و پرتحرک حضرت امام خمینی(ره) و علمائی چون مرحوم شهید مدرس، شهید نواب صفوی، آیتا... کاشانی، آیتا... شیخ فضلا... نوری و رجالی که در در یک قرن اخیر در این جهت حماسهساز بودهاند، میباشد. و در یک کلام باید گفت که محور حاکمیت دینی، روحانیت و امام خمینی (ره) است.
نقش جامعه روحانیت مبارز، نقش امام خمینی (ره) و امروز نقش مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای مد ظلهالعالی است. و این مهم نشأت گرفته از نهضت حضرت امام حسین(ع) است. آنجایی که حضرت امام حسین(ع) اهدافشان را اینطور بیان میکنند: ( انّما خرجتُ لِطَلَبِ الاصلاح فی امه جدی و ابی) من فکر میکنم اگر بخواهیم این جمله اصلاح فی امه جدی و ابی را کالبد شکافی بکنیم، باید بگوئیم:
«حضرت اباعبدالله الحسین(ع) افکار جهان اسلام و مردم و جامعه را بدست گرفت». در حقیقت اداره افکار جامعه محور اصلاح است. چون اصلاحی که آن حضرت مطرح میکنند، اصلاح جسم و قیافه و لباس و زندگی نیست. اصلاح اندیشه و فکر و ارتقاء بصیرت جامعه است.
حضرت امام خمینی(ره) در حقیقت با الهام از عاشورای امام حسین(ع) اداره افکار جامعه ایرانی در درجه اوّل و در سطح جهانی کشورهای اسلامی و بعد مردم دنیا را به عهده گرفت. و در این راستا، حضرت آقا مقام معظم رهبری مد ظله العالی این کار را تداوم بخشیدهاند.
در اداره افکار عمومی دو اتفاق مهم افتاد؛
- معرفی اسلام ناب محمّدی (ص) بدون پیرایه و خرافه
- افشای جنایات ظالمین جهان، استکبار جهانی و جهانخواران بیفرهنگ و خونخوار
نکات بسیار مهم و کلیدی از این دو موضوع میتوان استخراج نمود ولی متاسفانه تفصیل آن در این گفتگو نمیگنجد.
و اما نتیجه عملی این دو اتفاق؛
- تحقق بیداری ملت
- تبدیل معیارهای طاغوتی به معیارهای توحیدی
- اطاعت تشکیلاتی مردم از حضرت امام (ره)
یعنی این انقلاب با پشتیبانی مردمی که با بصیرت شدند و معیار توحیدی را در خودشان ایجاد کردند، برای تحقق این اطاعت تشکیلاتیشان از محوریت حاکمیت دینی به میدان آمدند و جان دادند و خونشان را ضامن تداوم این حرکت انقلابی قرار دادند.
جامعه روحانیت مبارز که بیش از سی سال اداره افکار عمومی را به عهده داشته است، امروز با شرایط جدیدی روبرو است.
با توجه به رشد روزافزون ارتباطات جهانی مانند اینترنت، ماهواره، تلفن، کتاب و مجله و وسائل نقلیه سریعالسیر هوائی و زمینی و ... روحانیت صادق، مخلص، بیدار و آگاه و به روز در صحنه بینالمللی، میباید با هرگونه شبهه فکری، اعتقادی، قرآنی و مسائلی از این دست که از راههای مختلف به تبلیغ وهابیت، بهائیت و... یا علیه تشیع و انقلاب اسلامیمیپردازند، مقابله کند و در تنویر افکار عمومی جهانیان اقدام کند.
برقراری ارتباط در قالب مهندسی چهره به چهره و بیان ارزشهای اسلامی در اداره افکار جهانی، مسئولیت بزرگی است که امیدواریم جامعه روحانیت مبارز بتواند این نقش اساسی را ایفا کند.
همانطور که مستحضرید، مقام معظم رهبری امسال را به نام سال نوآوری و شکوفایی معرفی فرمودهاند، به نظر شما آیا ایران در این سیسال و خصوصا در سال جاری، گامهایی در این زمینه برداشته است؟ بیتردید انسانهای مسئول، با تقوا و با بصیرت هر روزشان نوآوری است و هر روز یک شکوفایی دارند، چون ما در روایات داریم که دو روزتان نباید یکی باشد.
این معنایش این است که باید امروز یک نوآوری و یک شکوفایی جدید داشته باشیم.
انسان مؤمن باید در جهت کسب ارزشها و ملکات اخلاقی و دفع رذائل اخلاقی هر روز گامی را در خود و در جامعهاش بردارد.
در این سال که مقام معظم رهبری به نام سال نوآوری وشکوفایی مطرح کردند، ما از جنبههای مختلف نوآوری و شکوفائی داشتهایم.
در مسئله غزه ببینید ملت ما چقدر نوآوری داشته است. دانشجویان و روحانیت مبارز برای عملیات نظامی از طریق طومار اینترنتی و حضوری اعلام آمادگی کردند و در فرودگاه مستقر شدند، این خیلی مسئله مهمی بود و مقام معظم رهبری هم تشکر کردند.
ملت ما در صحنه حمایت از مظلومین و محرومین جهان، نوآور و پیشتازند.
در صنعت نیز ما شاهد عروج ماهواره امید هستیم که حاصل تلاش سی ساله انقلاب اسلامی است. و همین امر موجب ناامیدی و شکست بدخواهان جمهوری اسلامیشده است.
صدور مجموعه تولیدات داخلی ما اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، ارزشی و صنعتی در سطح بینالمللی قابل تقدیر و توجه است.
آیا این نامها منحصر به همان سال است و یا اینکه باید هر ساله در جهت نیل به آن اهداف عالی کوشید؟
ضمن لزوم حمایت گسترده از طرحهای نوآوری، اگر سال آینده نیز سال تداوم نوآوری وشکوفایی باشد، استعدادهایی که در طول امسال خودشان را برای این ظهور در این عرصه آماده کردهاند، خواهند توانست در سالهای آینده خود را به منصه ظهور برسانند.