عبدالله مرادی این مطلب را در جلسه با احزاب و تشکل های سیاسی مرتبط با حوزه فرهنگیان و معلمان، مطرح کرد.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور با تاکید بر نقش معلمان و تشکل های فرهنگیان به عنوان یک حلقه میانی میان نظام و جامعه، بر ضرورت نگاه کلان به جامعه فرهنگیان به عنوان مجموعه بزرگی که با تربیت و آموزش، آینده کشور را معماری می کنند، تاکید کرد و افزود: دولت بر پاسخ به مطالبات و رفع مشکلات جامعه فرهنگیان تمرکز و همچنین مسائل اساسی مانند عدالت آموزشی را نیز دنبال می کند.
مرادی، برنامه دولت را پیشبرد گفتگوهای سیاسی موثر بین احزاب و دولت و همچنین میان احزاب با یکدیگر دانست و افزود: نشست های مشابه با احزاب در حوزه های موضوعی مانند آموزش پرورش، سلامت، توسعه و ... ادامه خواهد داشت، چرا که احزاب هرچند تشکلی سیاسی هستند، اما باید در حوزه فرهنگی، اجتماعی ، اقتصادی برنامه حکمرانی داشته باشند.
به گفته وی، مناظره های سیاسی هم باید میان احزاب بر سر برنامه هایشان باشد، نه لزوما میان چهره های سیاسی.
در این نشست که در چارچوب برنامه دوشنبه های گفتگو در دفتر سیاسی وزارت کشور برگزار شد، دبیران کل و نمایندگان احزاب و تشکلها آقایان؛ کمیجانی از مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، میرزاپور جمعیت اسلامی فرهنگیان، برقعی انجمن اسلامی فرهنگیان قم، هاشمی سازمان معلمان ایران، فتحی کانون فرهنگیان شاهد و ایثارگر و سرگزی جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران به ایراد نظرات خود در خصوص، عدالت آموزشی، منابع انسانی، تغییرات اجتماعی، سبک زندگی دانش آموزی، تحول ساختاری، نقش تشکلهای معلمان در تصمیم سازی ها، مشارکت سیاسی در انتخابات و ... پرداختند.