کد خبر: ۸۶۵۶۰۸
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴

اظهار نظر جنجالی حسین مهری درباره بازی مافیا

وجه غالب نظرات کاربران فضای مجازی به این نکته اشاره دارد که حسین مهری با حضور در مسابقات مختلف مافیایی صاحب شهرت شد و دستمزد هم گرفت. پس چرا در این لحظه علیه مافیا قد علم کرده؟
اظهار نظر جنجالی حسین مهری درباره بازی مافیا
آفتاب‌‌نیوز :

احتمالا صحبت‌های حسین مهری در مصاحبه با خبرگزاری فارس را خوانده‌اید که گفته: «من ۲۸ سال است که کار بازیگری می‌کنم. پروژه‌هایی مانند مافیا و زودیاک نه کار اصلی و نه دغدغه بنده است؛ صرفا هم به خاطر مسائل مالی در آن بازی کرده‌ام.» این یک تصمیم شخصی است و محترم؛ ریشه جنجال‌ها جمله بعدی است: «به عقیده من این بازی با یک سیاست نادرست وارد کشور شده است؛ بازی‌ای که تفرقه‌انداز است و مهارت دروغ گفتن را در افراد رشد می‌دهد.» این اظهارنظر واکنش زیادی به‌دنبال داشته است.

مورد اول| بعد از پول و شهرت

وجه غالب نظرات کاربران فضای مجازی به این نکته اشاره دارد که حسین مهری با حضور در مسابقات مختلف مافیایی صاحب شهرت شد و دستمزد هم گرفت. پس چرا در این لحظه علیه مافیا قد علم کرده؟ اشاره آن‌ها ناظر به کارنامه مهری است که تا پیش از «شب‌های مافیا» بازیگر چندان مطرحی بین عامه مخاطبان نبود.

این دست رئالیتی‌ها در چند سال اخیر زمینه شهرت خیلی‌ها را فراهم کردند و عده‌ای نیز بار دیگر صاحب محبوبیت شدند. مهری هم بی‌نصیب نماند و حالا بازیگری نام‌آشنا میان مردم است. در میان کامنت‌ها می‌توان به‌وضوح حس کرد که تا حد زیادی هم محبوب شده و سینه‌چاکانی دارد… واقعیت این است که نظر هر کس محترم؛ اما وقتی یک نفر قاعده بازی را پذیرفت نمی‌تواند «جرزنی» کند. اگر مافیا ترویج دروغ است چرا مهری در سه مسابقه مختلف یعنی «شب‌های مافیا»، «ارتش سری» و «شب‌های مافیا؛ زودیاک» حضور یافت؟

مورد دوم| حرف و عمل

حسین مهری جزو «پِلیر»‌هایی است که پس از پخش مسابقات مافیایی، به آن‌ها واکنش داشته. معروف‌ترینش افشاگری درباره تقلب در «شب‌های مافیا» است که در قالب لایو اینستاگرام و مصاحبه با ایسنا انجام داد. او بعد از یک مسابقه شائبه‌برانگیز درصدد توضیح برآمد که کاری درست هم بود.

مصاحبه رسمی‌اش، اما نشان از اهمیت مسابقه و حواشی آن برای او دارد؛ بنابراین موضع اخیر در تضاد با آن شور و هیجان است. مهری سال پیش یک گفت‌وگوی دیگر هم با سایت فیلیمو شات انجام داد و بر مسابقه مافیا صحه گذاشت: «من به‌عنوان یک بازی به آن نگاه می‌کنم که البته به نظرم بازی خوبی هم نیست، چون یا باید دروغ بگویی یا دروغ بشنوی.

البته این که در مسابقه شب‌های مافیا با دوستان و همکاران دور هم جمع می‌شویم و بازی می‌کنیم بسیار جذاب است و لذت می‌بریم از این‌که برنامه خوب و دیدنی برای مردم ساخته می‌شود و من هم برای همین در این مسابقه شرکت کردم…» او در همین مصاحبه نگرانی خود درباره احتمال ترویج دروغگویی را به زبان آورد، اما بالاخره تکلیف روشن نشد که آیا بازی مافیا بد است یا خوب. اگر بد است چرا در آن شرکت کرده و درباره‌اش مصاحبه می‌کند و اگر خوب است چرا حالا علیه آن موضع گرفته.

مورد سوم| فرار از انتقاد

با مرور سه مسابقه مافیایی که مهری در آن حضور داشت می‌توان نتیجه گرفت، بازیگر خوبی است. برخی کاربران، اما نظری عکس دارند و می‌گویند او در سری‌های پیشین که ماسک روی صورت شرکت‌کننده‌ها نبود، تقلب کرد و موفق شد؛ چرا که اگر غیر از این بود در سری جدید هم باید همان ذکاوت را می‌داشت. راستش این دست نظرات را نمی‌توان به طور کامل رد کرد یا تماما پذیرفت. چرا که مهری در «شب‌های مافیا؛ زودیاک» جزو خوب‌ها است و اصلا خود او بود که پیشنهاد استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری میان حذف‌شده‌ها با بازیگران را مطرح کرد.

مورد چهارم| مافیا؛ راست یا دروغ

مشابه انتقاد مهری درباره تاثیر منفی بازی مافیا در ترویج دروغگویی را پیش‌تر در چند رسانه شاهد بودیم. دسته‌ای از کاربران نیز با این بازیگر هم‌نظر هستند. غالب نظرها، اما عکس است. مثلا یکی از کاربران خبرگزاری فارس نوشته: «ما تو دنیای واقعی هم دروغگو و راستگو را در کنار هم داریم؛ اینکه این توانمندی را به دست بیاوریم تا راست را از دروغ تشخیص بدهیم خیلی خوبه.»

کاربر دیگری هم گفته: «بازی مافیا شاید نکات منفی داشته باشه، اما کمک می‌کنه گول ظاهر هر شخصی رو نخوریم.» یکی دیگر از هموطنان هم این طور نظرش را عنوان کرده: «مافیا دروغ میگه شهروند که دروغ نمیگه؛ اتفاقا شهروند وظیفه‌اش اینه با تحلیل، دروغ مافیا رو پیدا کنه.» این نظر‌ها شبیه جمله‌ای است که جواد خیابانی در قسمت اول «شب‌های مافیا؛ زودیاک» بیان کرد: «مافیا مثل یک مسابقه ورزشی است و روش‌های مختلف مبارزه را یاد می‌دهد؛ دروغ نیست.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۵
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
15
12
این بازی مافیا یه جور آموزش فریب و دروغ به مردم است.
در هنگام بازی کی حرفت راست میزنه.
به همین سادگی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
4
23
بازیگری هم دروغ است اشک ها و خوشحالی ها همه تصنعی هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
9
19
این مسابقه هوش و اعتماد به نفس و قدرت تصمیم گیری رو نشان میده تشکر میکنم از حضور تک تک هنرمندان متاسفانه مافیا سری جدید آن جذابیت گذشته رو نداره ولی زودیاک با اجرای بی نظیر استاد بحرانی جذاب شده انتخاب هنرمندان جذابیت دوچندان کرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۹
2
12
خیلی بی شریف(حرفه ای)هستید
یه جوری استادانه متن می‌نویسید که انگار بی طرفید ولی یه مقدار دقت آدم متوجه میشه دارید حرفتون رو القا میکنید
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۹
12
15
با نظراتش موافقم. با اینکه خودم جزو طرفداران این برنامه هستم و تمام قسمتها رو با خانواده دیدم، موافقم که این بازی اساسا دروغگویی و فریبکاری رو ترویج میده. یه عده خلافکار و دزد و مافیا دور هم جمع میشن، با هم درگیر میشن و توهین و دعوا میکنن و در نهایت هر فرد یا افرادی که دروغهای واقعی تری گفته باشن برنده میشن.
اما در مورد اینکه در سری قبلی تقلب میکرده یا این بار بازی ضعیفی انجام داده موافق نیستم. اگه بازیهای ایشون رو در شب های مافیا و زودیاک ببینین متوجه میشین که در هشتاد درصد مواقع تارگت ها و گردن گیری ها و استدلالهای اشتباه انجام داده و دلیل این که از نظر خیلی ها پلیر خوبی بوده میتونه اعتماد بنفسش تو حرف زدن باشه.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین