علی اکبر کریمی بعدازظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: این سوال از سوی مردم مطرح میشود اگر پیام رسانهای داخلی پاسخگوی نیاز مردم است چرا از فعالیت پیام رسانهای خارجی جلوگیری نمیشود و اگر این اقدام انجام شده چرا با فیلترشکن کار میکند که انتظار است این مهم برای مردم تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به اینکه ساختارها برای صادرات نرم افزار و محصولات آی تی ضعیف است، افزود: انتظار است در حوزه صنعت آی تی و فناوری اطلاعات تلاش بیشتری صورت گیرد.
نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شبکه تلفنهای ثابت در برخی از روستاها به ویژه روستاهای بزرگ بلا تکلیف است هر چند منابع مالی برای این مهم در وزارتخانه وجود دارد که امید است تدابیر ویژهای در راستای رفع این مشکل اندیشیده شود.
کریمی افزود: برخی روستاها با فرسودگی شبکه مخابراتی مواجه هستند و سوییچها نوسازی و پشتیبانی نمیشود که نیاز است این مهم تقویت شود.
وی گفت: مردم در برخی روستاها ۱۰ سال گذشته بابت انشعاب تلفن پول پرداخت کردهاند، اما هنوز پول مردم بلاتکلیف مانده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: توسعه شبکه فیبر نوری یک هدف خوبی در دولت سیزدهم هدفگذاری شد.
آنتن دهی پارک علم و فناوری حمایت نمیشود
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: از لحاظ تعداد شرکتهای دانش بنیان رتبه هشتم کشور به استان مرکزی اختصاص داد.
محمد علی باستان افزود: پارک علم و فناوری در حریم شهر قرار دارد و آنتن دهی آن حمایت نمیشود که میطلبد این مهم در دستور کار ویژه قرار گیرد تا شرکتها دلگرمی بیشتری داشته باشند.
توجه به تجهیزات سیار در حوزه حوادث مورد توجه باشد
مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی گفت: در سطح جادهها و محورهای مواصلاتی در مرکز کشور قرار داریم و نیاز است پوشش ارتباطی در جادهها مورد توجه جدی قرار گیرد.
امید محترمی افزود: ایجاد شبکه ارتباطی دستگاههای خدماتی و امدادی یک ضرورت است.
وی بیان کرد: توجه به تجهیزات سیار در حوزه حوادث از دیگر ضروریات است چرا که در برخی مناطق، ارتباطات در اپراتورها قطع میشود.