آفتابنیوز : آفتاب: رییس دفتر رییسجمهور درباره فعالیتهای انتخاباتی احمدینژاد گفت: «در حال حاضر و تا کنون هیچ برنامه خاصی برای فعالیتهای انتخاباتی و تبلیغاتی آقای احمدینژاد مطرح نبوده و ممکن است ایشان در آن فرجه قانونی که کاندیداها دارند برنامه خاصی داشته باشند».
شیخالاسلام روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا آقای احمدینژاد مانند دیگر کاندیداها قصد گفتوگو با نخبگان و دانشگاهیان را ندارد و آیا برنامههای خاصی در این ارتباط در نظر نگرفته نیز اظهار کرد: «در حال حاضر هیچ برنامه خاصی برای فعالیتهای انتخاباتی و تبلیغاتی ایشان مطرح نبوده و ممکن است ایشان در همان فرجه قانونی که برای کاندیداها در نظر گرفته میشود فعالیتهای خاصی انجام دهند؛ اما در حال حاضر ایشان برنامهها و فعالیتهای معمول خود را انجام میدهند».
وی همچنین گفت: «آقای احمدینژاد قصد ندارد به معنای مصطلح ستادی تشکیل دهد، ولی تقاضاهای فراوانی برای فعالیت و حمایت از آقای احمدینژاد وجود داشت و افراد زیادی میخواستند در این عرصه فعالیت کنند، همچنین لازم بود این فعالیتها انسجام و مدیریت پیدا کند و آقای ثمره هاشمی برای انجام چنین کاری از سمت رسمی خود استعفا کردند. ایشان به دلیل نزدیکی به آقای احمدینژاد و آشنایی به روش، سلوک و مواضع ایشان میتوانند این فعالیت را منسجم و هماهنگ کنند».
شیخالاسلام در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که در حال حاضر دفتر رییسجمهور چه اقداماتی انجام میدهد و آیا وارد فعالیتهای انتخاباتی شده است یا خیر ؟ گفت: «دفتر رییسجمهور فعالیتهای جاری خود را انجام میدهد و در حوزه انتخابات ورودی نداشته است، آقای احمدینژاد نیز در مورد انتخابات موضع رسمی نگرفته است».
وی گفت: «آقای ثمره هاشمی نیز به خاطر تقاضاهای فراوانی که در مورد فعالیتهای انتخاباتی برای حمایت از آقای احمدینژاد وجود داشت و برای تدبیر و سازماندهی ستادهای علاقهمندان استعفا کردند».
رییس دفتر رییسجمهور همچنین خبر داد که احمدینژاد اواسط اردیبهشت ماه به آمریکای لاتین سفر میکند.
همچنین در پاسخ به پرسشی در ارتباط با نامهی دفتر رییسجمهور به دادستان درباره حکم رکسانا صابری و اینکه چرا این نامه همزمان با موضعگیریهای اخیر آمریکاییها داده شده، گفت: «این نامه ربطی به صحبتهای اوباما و موضعگیریهای مقامات آمریکایی نداشته است».
وی افزود: «این مساله با توجه به تقاضاها و مطالبی که در برخی رسانهها مطرح شد، همچنین سوءاستفادهای که در خارج از مرزها از روی سوء نیت از این مساله کردند و قصد داشتند چهرهی جمهوری اسلامی را مخدوش کنند، صورت گرفت و در آن بحث تخفیف مجازات مطرح نبوده، همچنین چیز عجیب و غریبی در آن مطرح نشده، بلکه بر رعایت قانون، مقررات و عدالت تاکید شده است».
رییسدفتر رییسجمهور در ادامه با اشاره به اینکه تا کنون رییسجمهور 56 سفر استانی انجام داده و چهار سفر دیگر باقی مانده و تا پایان دورهی ریاستجمهوری این چهار سفر انجام میشود، گفت: «آقای احمدینژاد تاکید داشتند تا پایان این دوره به هر استان دو بار سفر استانی انجام شده باشد؛ البته رییسجمهور غیر از سفرهای استانی، سفرهای دیگری نیز به استانها برای افتتاح پروژهها و بازدید داشتهاند».
شیخالاسلام، همچنین مطالبی را که برخی کاندیداها دربارهی انتخاباتی بودن این سفرها مطرح میکنند، رد کرد و افزود: «این سفرها از آغاز کار دولت نهم انجام شد».
وی همچنین درباره سخنان رییسجمهور در اجلاس ژنو گفت: «ایشان به نمایندگی از ملت ایران، مواضع حقطلبانه و عدالتطلبانهی جمهوری اسلامی ایران را در دفاع از مظلومان و نفی نژادپرستی و استکبار مطرح کردند که مورد استقبال انسانهای پاک و آزاده در عرصه جهانی قرار گرفت، ارزیابی انجامشده نیز بیانگر این است که این سخنان مورد توجه تودههای مردم قرار گرفته و در واقع سخنان حقطلبانه جمهوری اسلامی ایران به گوش جهانیان رسیده و گفتمان جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس مطرح شد».
رییس دفتر رییسجمهور همچنین گفت: «در چنین صحنهها و اجلاسهایی جمهوری اسلامی ایران به خاطر فضایی که بر جلسات حاکم بوده و توسط لابی صهیونیستها و آمریکاییها اداره میشده، مجبور میشد صحنه را ترک کند، ولی این بار این مساله معکوس شد و هواداران نژادپرستی جلسه را ترک کردند، که این نمایشی مقتدرانه و عزتمدارانه از آرمانهای جمهوری اسلامی ایران بود».
شیخالاسلام در ادامه در پاسخ به این پرسش که گفته میشود در این اجلاس به رییسجمهور ایران و جمهوری اسلامی توهین شده و آقای احمدینژاد نباید در این اجلاس شرکت میکرد، اظهار کرد: «به نظر من اینطور نبود. این اجلاس توسط سازمان ملل که بزرگترین سازمان بینالمللی است برگزار شده بود و همانطور که گفتم همیشه مدیریت این جلسات را آمریکاییها و صهیونیستها بر عهده داشتند و سایهی آنها بر این اجلاسها سنگینی میکرد، ولی این بار برعکس شد و بهجز عده قلیلی که جلسه را ترک کردند، اکثریت حضار در جلسه ماندند و در واقع این تریبونی بود که رییسجمهور توانست با استفاده از آن به صورت هوشمندانه و موثر مواضع جمهوری اسلامی ایران را مطرح کند و طبق آنچه اعلام شده نیم میلیارد نفر این سخنرانی را به صورت مستقیم گوش دادهاند. همچنین خوب است بدانید در شبکه الجزیره 90 درصد کامنتهایی که از اقصینقاط دنیا گذاشته شده از آقای احمدینژاد و صحبتهای ایشان طرفداری کردهاند و کمتر از 10 درصد دیدگاهی متفاوت داشتهاند».
شما 20:30 ، و تمام اخبار را به خود اختصاص داده اید.
البته حق دارید نیایید جلو چون حرفی واسه مذاکره ندارید.
در همین سایت های ایرانی نظر سنجی کنید و بگید همه رای بدن.... اصلا در ایران رفراندوم برگذار کنید ببینید کارتان رای می آورد؟
حالا اصلا در یک شبکه عربی از شما دفاع کنند ، شما کارتان درست بود؟
چه مسخره به چه تحلیل ازشمندی رسیدیند.
مثل این است بگوییم چون نتیجه مثبت بوده پس کار ما مثبت بوده ، ولی دوست عزیز اگر کمی از فلسفه می دانستید ، میفهمیدید از کاری غلط هم می شود نتیجه درست را انتظار داشت.
یعنی با توجه به نتیجه کار نمی شود گفت کار درست بوده یا غلط.ولی با کار درست ما حتما نتیجه درست میگیریم.
نتیجه کار شما خوب نبود ، شما فقط آن را خوب جلوه می دهید.