آفتابنیوز :
آفتاب: حسین شریعتمداری گفت: «کسانی که سلامت انتخابات را زیر سوال میبرند، از شکست قطعی خود اطمینان دارند و با ابراز تردید نسبت به سلامت انتخابات میکوشند بی اعتمادی مردم به حزب و گروه خویش را به حساب برگزاری ناسالم انتخابات بنویسند.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، روزنامه کیهان در شماره روز شنبه خود با انتشار این اظهارات حسین شریعتمداری در همایش سراسری مسئولان بسیج دانشجویی کشور به نقل از مدیرمسئول خود آورده است: «در این شرایط باید اداره قوه مجریه را به کسانی سپرد که راهیان مناسبی برای این راه باشند».
بر اساس این گزارش، وی در ادامه گفت: «برای شناخت نامزدهای ریاست جمهوری مراجعه به تابلوها کافی نیست بلکه باید به طیف اطرافیان، سوابق و حال و هوای کنونی آنها نیز توجه شود».
مدیر مسئول کیهان گفت: «به عنوان مثال چگونه میتوان مسئولیت قوه اجرائیه جمهوری اسلامی ایران را به کسانی سپرد که در گذشتهای نه چندان دور، اسلام را ناکارآمد و متعلق به 1400 سال قبل میدانستند؟ و یا در حالی که دشمنان به تهدید روی آورده اند چگونه میتوان زمام امور اجرایی را به دست کسانی داد که فرهنگ شهادت طلبی را خشونت آفرین مینامند و شعار توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد سر میدهند؟ و یا چطور میشود به شعار خط امامی بودن کسانی اعتماد کرد که معتقد بودند بینش امام(ره) باید به موزه تاریخ سپرده شود؟ و یا با کدام منطق میتوان ادعای حمایت از محرومان، کسانی را باور کرد که مردم مستضعف را مسخره کرده و از آنها با عنوان لشگر قابلمه به دستها یاد میکردند؟ در سیاست خارجی مگر فراموش کردهایم که در اوج هجوم تبلیغاتی آمریکا و اسرائیل افرادی از پشت تریبون مجلس ششم، اعلام میکردند که جمهوری اسلامی ایران 19 سال درباره فعالیت هستهای خود به دنیا دروغ گفته است؟! و یا کسانی که بیشترین وقت و امکانات دولت را صرف درگیریهای گروهی و حزبی میکردند و حتی مسئولان رسمی دولت را به حمایت از آشوب های خیابانی گسیل میداشتند،چگونه میتوانند مسئولان امین و قابل اعتمادی باشند»؟
وی افزود: «این موارد تحلیل نیست بلکه اخبار غیرقابل انکاری است که در روزنامهها و طی سخنان و اظهارات رسمی مطرح شده و تمامی اسناد آن موجود است».
شریعتمداری در ادامه به پرسشهای حاضران پاسخ داد و در خصوص برخی اظهارات درباره احتمال برگزاری ناسالم انتخابات گفت: «تقلب در انتخابات امکان پذیر نیست. طی 30 سال گذشته حدود 30 انتخابات در کشور برگزار شده که سلامت آن را همگان تأیید کردهاند».
وی گفت: «کسانی که سلامت انتخابات را زیر سوال میبرند، از شکست قطعی خود اطمینان دارند و با ابراز تردید نسبت به سلامت انتخابات میکوشند بی اعتمادی مردم به حزب و گروه خویش را به حساب برگزاری ناسالم انتخابات بنویسند».
مدیر مسئول کیهان اینگونه اظهارات را تبلیغات بعد از انتخاباتی نامید نه تبلیغات انتخاباتی.
شریعتمداری اصولگرایی را پیروی از گفتمان امام و انقلاب و رهبری دانست و با بیان این که اصولگرایان در انتخابات به اجماع خواهند رسید، تصریح کرد: «شرایط نشان میدهد که اصولگرایان تقریباً روی احمدی نژاد به اجماع رسیدهاند و طبیعی است که انتقاداتی هم به ایشان وارد باشد اما این انتقادات نهایتاً نمره وی را از 010 به 09 میآورد. ولی خدمات و ارزش های احمدی نژاد به اندازهای فراوان است که برای اصولگرایان مراجعه به دیگری نامعقول و نشدنی است».
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر انتقادات وارده به دولت نهم درباره حضور مشایی، گفت: «حضور مشایی در دولت نهم قابل توجیه نیست».
مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه تورم در کشور وجود دارد، ادامه داد: «اینها ملاک نیست، ملاک این است که آیا تلاش دولت در جهت توزیع عادلانه ثروت بوده یا انباشت ثروت در نزد عده ای خاص؟ آیا کیسههای ویژهای دوخته شده، همانگونه که قبلاً دوخته شده بود؟ اما نکته قابل توجه این است که کسانی از تورم در دولت نهم صحبت میکنند که در دولت خودشان تورم 05 درصدی را شاهد بودیم».
شریعتمداری به طرح تحول اقتصادی اشاره کرد و تصریح کرد: «همه اقتصاددانها معتقدند که اجرای این طرح یک شوک تورمی را به دنبال دارد و کسانی که به دنبال اجرای این طرح هستند هم این موضوع را انکار نمیکنند اما به خاطر مزایای زیاد این طرح به دنبال اجرایی کردن آن هستند».
وی در خصوص اینکه برخی اداره کردن جنگ را به نام مهندس موسوی تمام میکنند، یادآور شد: «موسوی نخست وزیر دوران جنگ بوده است و با نیروهای انقلاب هم همراهی میکرد اما اینکه گفته میشود که وی جنگ را اداره کرده است اصلاً صحیح نیست، امام در رأس بودند و هاشمی رفسنجانی نیز نماینده ایشان و مقام معظم رهبری هم نماینده امام در شورایعالی دفاع بود. سپاه و ارتش مستقیماً از امام(ره) فرمان میگرفتند».
مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به سوالی که آیا میرحسین موسوی جام زهر را به امام نوشانید، گفت: «اینکه گفته میشود میرحسین در مقابل جنگ ایستاد، یک تهمت است، و این حرف را نمیشود زد که میرحسین جام زهر را به امام نوشاند، بلکه حضرت امام بعد از گزارشی که خدمت ایشان ارائه شد، قطعنامه را پذیرفتند و معلوم بود که امام انتظارات بیشتری از مسئولان داشتند و فرمودند که جنگ در رأس امور است اما جنگ همیشه در رأس امور نبود و برخی از جمله دولت میرحسین ایستادگی لازم بر این مسئله را انجام ندادند و برخی از فرماندهان اصلی جنگ نیز از مهندس موسوی گلایههایی داشتند».
شریعتمداری در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر منتسب کردن موسوی به بیت امام (ره) در آستانه انتخابات اظهار داشت: «ملاک برای ما خط امام(ره) است، امام خمینی(ره) هم فرزندان نسبی دارند هم فرزندان معنوی. فرزندان معنوی امام(ره) که از همه به آن بزرگوار نزدیکترند پیروان واقعی حضرت امام(ره) هستند».
وی در ادامه، احتمال بازگشت خاتمی به عرصه انتخابات را بسیار ضعیف و تقریباً ناممکن دانست و گفت: «خاتمی در دو دوره با رأی بالا رئیس جمهور شد اما در این دوره چون فهمید که رأی سابق را ندارد و باخت او در مقابل احمدی نژاد قطعی است ترجیح داد آن سابقه را برای خود حفظ کرده و روی آن ریسک نکند زیرا روند 6 سال اخیر به ایشان فهمانده بود که مردم به مدعیان اصلاحات اعتماد ندارند. کما این که در انتخابات مجلس هشتم لیست مورد تأیید و حمایت آقای خاتمی نه فقط رأی نیاورد بلکه نامزدهای آن حتی به زیرلیست انتخاب شدگان هم نرسیدند. چنین بود که خاتمی از صحنه رقابت انصراف داد».