کامرون و بائربوک در یادداشتی در روزنامه ساندی تایمز نوشتند: ما باید تمام تلاش خود را بکنیم تا راه را برای یک آتش بس پایدار که منجر به صلح پایدار می شود، هموار کنیم.
آنها تاکید کردند که {آتش بس} هر چه زودتر بیاید، بهتر است، نیاز فوری است، چرا که غیرنظامیان بیش از حد در این جنگ کشته شده اند.
سی ان ان با اشاره به یادداشت این دو نوشت: نه کامرون و نه بائربوک معتقدند نیستند که درخواست آتش بس فوری بهترین راه است چرا که آنها میگویند یک آتش بس فوری حق اسرائیل برای دفاع از خود را نادیده میگیرد.
وزرای خارجه انگلیس و آلمان که از هردو از حامیان رژیم صهیونیستی در جنگ غزه هستند مدعی شدند، «حماس به طور وحشیانه به اسرائیل حمله کرد و هنوز هم هر روز برای کشتن شهروندان اسرائیلی موشک شلیک می کند. حماس باید سلاحهای خود را زمین بگذارد.»
در ادامه این یادداشت آمده است: ماندن حماس در قدرت یک مانع همیشگی برای راه حل دو دولتی خواهد بود.
آنها همچنین ادعا کردند: یک آتشبس ناپایدار، به سرعت به خشونتهای بیشتر منجر می شود و تنها ایجاد اعتماد لازم برای صلح را دشوارتر میکند.
کامرون پیش از این در گفتوگو با سیانان گفته بود: «اگر حماس حتی بخشی از غزه را در اختیار داشته باشد، هرگز راهحل دو کشوری وجود نخواهد داشت.
کامرون و باربوک همچنین گفتند که آنها از تلاشهای دیپلماتیک برای توافق بیشتر برای دریافت کمکها و آزادی گروگانهای بیشتر حمایت میکنند.
به دنبال ناکامی شورای امنیت سازمان ملل در تصویب قطعنامه آتش بس با وتوی آمریکا، مجمع عمومی قطعنامه ای را با رای مثبت ۱۵۳ عضو خود یعنی اکثریت قاطع آرا تصویب کرد که خواستار آتش بس فوری بشردوستانه در غزه و همچنین آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا شده است.