آفتابنیوز :
آفتاب- سرویس بینالملل: محمود احمدینژاد در طول دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود، سفرهای استانی را دستمایهای برای نشان دادن خود به عنوان فردی که پشتیبان ایرانیهاست، قرار داده است.
هزاران نفری که هفته گذشته در شهر کرج به استقبال محمود احمدینژاد آمده بودند، همان تقاضاهایی را داشتند که افراد قبلی در شهرهای دیگر طلب کرده بودند! آنها میخواستند نامههای خود را به احمدینژاد تحویل دهند؛ نامههایی که در آنها تقاضای پول و یا مشکلات دیگری مانند آموزش، کار و خرید مسکن مطرح میشود.
اما مسئلهای که سفرهای استانی اخیر احمدینژاد را متمایز میکند، زمانبندی این سفرها است. روز شنبه، آخرین مهلت کاندیداهای ریاست جمهوری برای نام نویسی و حضور در انتخابات است. منتقدان احمدینژاد بر این عقیدهاند که سفر وی به کرج، یک صف آرایی انتخاباتی تلقی میشود.
رقبای او میگویند چنین سفرهایی در آستانه انتخابات بدان معنی است که او رقابتهای انتخاباتی خود را با پول دولت آغاز نموده است. آنها همچنین اظهار داشتهاند وعده و وعیدهای احمدینژاد به مردم در چنین اجتماعاتی، نوعی خریدن رای محسوب میشود. اما صدا و سیما در واکنش به این انتقادها، در اقدامی غیر معمول، سفر احمدینژاد به کرج را به صورت زنده تحت پوشش تلویزیونی قرار نداد!
چنین امری اثر بسیار کمی بر حامیان احمدینژاد خواهد گذاشت. فریده، یک زن 58 ساله که از هواداران او محسوب میشود، میگوید در ملاقات اخیر با رییسجمهور، شعری را در مدح فروتنی احمدینژاد، به وی تقدیم نموده است. او که خود را بسیجی میخواند، همچنین میگوید وامی برای خرید کامپیوتر دریافت نموده است.
این در حالی است که اصلاحطلبان، دخالت بسیج در انتخابات را غیر قانونی قلمداد کردهاند. آنها اعتقاد دارند قانون اساسی، حضور نیروهای نظامی در سیاست را منع کرده است و به همین دلیل حضور بسیج غیر قانونی است. اما فریده میگوید قصد دارد چنین کاری را به صورت فردی انجام دهد. او چنین ادامه میدهد: «من بسیار مفتخرم که بگویم یک ستاد انتخاباتی در منطقه 17 بر پا کردهام».
فریده میگوید پس از ملاقات با رییسجمهور و تضمین او مبنی بر ارائه وامی یک میلیون تومانی برای خرید کامپیوتر، چکی با همین مبلغ را ظرف سه روز دریافت کرده است. او هم اکنون از این کامپیوتر برای تکثیر لوحهای فشردهای در رابطه با زندگینامه احمدینژاد استفاده میکند. فریده قصد دارد به مردم نشان دهد زندگی رییسجمهور تا چه حد ساده است.
او همچنین گفته است پوسترهایی انتخاباتی برای احمدینژاد چاپ کرده است و قصد دارد با مردم صحبت کند و آنها را متقاعد کند برای بار دوم او را انتخاب کنند.
بسیاری از کسانی که در کرج و در ورزشگاه فوتبال مخابرات حاضر شده بودند، مشکلات مالی داشتند. اکثر آنها از قیمت بالای مسکن و بیکاری گلایه میکردند. برخی نیز مشکلاتی نظیر فرزندان معلول و یا هزینه بالای درمان داشتند.
احمدینژاد مانند یک تبلیغاتچی، خطاب به مردمی که در استادیوم حاضر شده بودند، گفت: «شنیدهام برخی دستگاه های اجرایی در کرج آنچنان که شایسته است کار برای مردم انجام نمی دهند. به نظر شما آیا ما اجازه داریم چنین افرادی را در سیستم نگه داریم»؟ مردم در جواب گفتند «نه»!
بسیاری از مردم حاضر در جمعیت، کاهش اخیر در قیمت مسکن را به احمدینژاد نسبت میدادند، بدون آنکه این مسئله را به رکود اقتصاد جهانی ربط دهند! مردم همچنین احمدینژاد را به دلیل افزایش حقوقها، تحسین میکردند!
حقوق کارمندان بازنشسته دولتی در طول سال گذشته، به طور متوسط 50 درصد افزایش یافته و افزایشی دیگر برای ماه آینده وعده داده شده است. چنین امری در مورد سایر کارمندان دولت مانند معلمان نیز مصداق دارد.
اما این افزایش دستمزدها در حالی رخ میدهد، که کشور گریبانگیر تورمی 25 درصدی است و آمار بیکاری سر به آسمان زده است.
این مسائل، انتقادات شدیدی را نسبت به سیاستهای اقتصادی احمدینژاد منجر شده است. اما نظرسنجیهایی غیر رسمی که توسط گروههای مختلف سیاسی انجام شده است، همچنان میگویند که احمدینژاد با داشتن 35 درصد آرا، از رقبای خود پیش است.
همین نظرسنجیها نشان میدهند که نخست وزیر سابق ایران، میر حسین موسوی، در حال تعقیب احمدینژاد است. او که توسط رییسجمهور پیشین، محمد خاتمی نیز حمایت میشود، کاندیدای اصلی اصلاحطلبان محسوب میشود.
تحلیلگران بر این عقیدهاند که احتمالاً هیچ کدام از کاندیداها آرایی بالای 50 درصد به دست نخواهند آورد و همین امر باعث میشود انتخابات به دور دوم کشیده شود.
فرقي با هم نداريد فقط اسمتون فرق مي كنه!!!
اما بعضیا در اواخر فروردین در بعضی جاها سخنرانی انتخاباتی داشتند اونا عیبی نداره حتما!!!؟؟