کد خبر: ۸۸۳۸۱۹
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸
تبلیغات

دوره آموزش آرایشگری زنانه: چگونه آرایشگر حرفه‌ای شویم؟

برای فعالیت در زمینه آرایشگری به تحصیلات دانشگاهی نیاز نیست. مهم‌ترین فاکتور برای ورود به این عرصه، علاقه و پشتکار فردی است. البته علاقه نیز به تنهایی کافی نیست، زیرا این رشته با هنر گره خورده است و نیازمند ایده پردازی و خلاقیت است.
دوره آموزش آرایشگری زنانه: چگونه آرایشگر حرفه‌ای شویم؟
آفتاب‌‌نیوز :

دوره آموزش آرایشگری زنانه یک فرآیند جذاب و مهارتی است که به تمرین و ابتکار نیاز دارد. در این مقاله، به معرفی مراحل و مفاهیم اساسی در دوره آموزش آرایشگری زنانه پرداخته و به شما کمک می‌کنیم تا با موفقیت پا در این عرصه بگذارید.

مراحل آموزش آرایشگری زنانه

برای فعالیت در زمینه آرایشگری به تحصیلات دانشگاهی نیاز نیست. مهم‌ترین فاکتور برای ورود به این عرصه، علاقه و پشتکار فردی است. البته علاقه نیز به تنهایی کافی نیست، زیرا این رشته با هنر گره خورده است و نیازمند ایده پردازی و خلاقیت است. در ادامه به بررسی مراحل آموزش آرایشگری زنانه می‌پردازیم.

۱. آشنایی با ابزار‌ها و مواد آرایش

در این مرحله، آرایشگران آینده با انواع ابزار‌ها و مواد آرایشی آشنا می‌شوند. این ابزار‌ها عبارتند از: انواع برس‌ها و کاربرد آنها، اسفنج ها، انواع اسپری‌های مورد استفاده در آرایشگری و کاربرد هر یک از آن‌ها و بسیاری وسایل دیگر که برای آرایشگری به آن‌ها نیاز است.

۲. تکنیک‌های پایه آرایش

آموزش تکنیک‌های پایه نظیر پوشاندن عیوب، ایجاد کانتورینگ، نحوه ترکیب رنگ‌های مختلف برای رسیدن به زیباترین رنگ، روش‌های مورد استفاده برای زیباتر نشان دادن جزئیات صورت هر شخص و سایر مراحل اساسی که هر آرایشگر حرفه‌ای باید بداند.

۳. آرایش روزانه و انواع گریم

در این مرحله، هنرجویان آموزش می‌بینند چگونه آرایش‌های روزانه و همچنین آرایش‌های مخصوص مراسم‌های ویژه را انجام دهند.

۴. آموزش به روز رسانی مد

دنیای آرایش همواره در حال تغییر و تحول است. آموزش به روز رسانی مد به آرایشگران این امکان را می‌دهد تا با آخرین روند‌ها و مدل‌ها آشنا شوند.

۵. مدیریت سالن زیبایی

آشنایی با مفاهیم مدیریتی و تجاری مهم است. این موضوع شامل بخش‌های مختلفی نظیر تعریف خدمات، تبلیغات و مدیریت وقت دهی به مشتریان می‌شود.

۶. آموزش مهارت‌های ارتباطی

موفقیت یک آرایشگر نه تنها به مهارت‌های تخصصی بلکه به مهارت‌های ارتباطی نیز بستگی دارد. آموزش مواردی نظیر گوش دادن به مشتریان و مدیریت انتظارات آن‌ها از این موارد است.

انواع دوره آموزش آرایشگری زنانه

برای شرکت در دوره‌های آموزش آرایشگری می‌توانید هم از کلاس‌های حضوری و هم کلاس‌های آنلاین آموزش آرایشگری استفاده کنید. یکی از مزایای کلاس‌های آنلاین آموزش آرایشگری امکان تنظیم ساعات آموزش براساس اوقات فراغت هر فرد است. دوره آموزش آرایشگری زنانه هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری شامل سرفصل‌های زیر است:

  • آموزش میکاپ و شینیون از مبتدی تا پیشرفته
  • دوره کوتاهی مو
  • دوره میکروبلیدینگ
  • دوره فیبروز
  • آموزش کاشت و ترمیم ناخن
  • آموزش مراقبت از پوست
  • آموزش تخصصی گریم عروس
  • آموزش تخصصی تتو بدن
  • آموزش کار با مواد و رنگ
  • دوره تخصصی کراتین تراپی و مراقب از مو
  • آموزش تخصصی کانتور لب و چشم

انواع مدارک پس از شرکت در دوره آموزش آرایشگری زنانه

در حال حاضر مدرک آرایشگری هم به صورت داخلی هم به صورت بین المللی ارائه می‌شود. مدرک داخلی آرایشگری یا دیپلم آرایشگری پس از گذراندن ۲۵ واحد تخصصی ارائه می‌شود. این مدرک را پس از معادل سازی می‌توان به مدرک بین المللی آرایشگری تغییر داد.

مدرک بین المللی آرایشگری پس از گذراندن دوره آموزش آرایشگری زنانه و شرکت در آزمون ارزشیابی سازمان فنی و حرفه‌ای و کسب نمره قبولی به فرد داده می‌شود. این مدرک در تمامی کشور‌هایی که عضو سازمان جهانی می‌باشند دارای اعتبار است.

دوره آموزش آرایشگری زنانه: چگونه آرایشگر حرفه‌ای شویم؟

سر فصل‌های ضروری برای گرفتن مدرک آرایشگری زنانه

  1. شناخت ابزار: هنرجو باید با ابزار‌های آرایشگری مانند انواع شانه‌های شسوار، شانه‌های پوش، رنگ، تقسیم بندی مو، انواع قیچی ساده و پپتاز و ... آشنا باشد.
  2. تفکیک انواع پوست و مو: روشن است که پوست و مو افراد مختلف با هم متفاوت است. مثلا پوست و موی برخی افراد چرب و برخی دیگر خشک است. سایر دسته بندی‌ها شامل حساس، ترکیبی و معمولی است که نحوه آرایش و پیرایش هر کدام متفاوت است.
  3. کوتاه کردن مو‌ها (کوپ): برخلاف تصور عموم که فکر می‌کنند کوتاهی مو کار آسانی است این کار انواع مختلفی دارد که شامل: انواع کوپ با زاویه نود درجه، کوپ فانتزی، کوپ با زاویه ۱۸۰ درجه، کوپ گرد ترکیبی و ... است.
  4. حالت دادن مو‌های بلند (شینیون): که شامل پیچیدن مو، انواع پوش دادن و بستن مو است. انواع شینیون مو نیز دارای آموزش‌های تخصصی و مبتدی است.
  5. محافظت از مو‌ها با محصولات آرایشی و بهداشتی: شما در دوره آموزش آرایشگری، نکاتی در این زمینه کسب می‌کنید که می‌تواند برای کارتان مفید باشد تا بتوانید به مراجعه کنندگان نیز کمک کنید.
  6. رنگ کردن مو: یکی از سرفصل‌های مهم آرایشگری آشنایی با رنگ‌های گرم و سرد، آشنایی با دایره رنگ‌ها، آشنایی با رنگ ‎های اصلی و فرعی، ساختمان و پایه رنگ، آشنایی با اکسیدان، کاتالوگ خوانی، اصول صحیح رنگ کردن مو، مش کردن، شناخت ابزار و لوازم مش کردن، آماده کردن ابزار و لوازم کار، روش‌های مش کردن (کلاه و فویل) و کار با واریاسیون است.
  7. فر کردن مو: آشنایی با مراقبت‌های پس از فر کردن و شناسایی اصول مستقیم و غیر مستقیم موثر بر فر مو از سایر مواردی است که هنرجویان باید با آن آشنا باشند.
  8. حالت دادن مو‌های کوتاه با سشوار.
  9. شناخت استاندارد‌ها و انواع محصولات شیمیایی آرایشی و بهداشتی.

هزینه دوره آموزش آرایشگری زنانه

هزینه دوره آموزش آرایشگری زنانه بسته به حضوری یا مجازی بودن دوره متفاوت است. میزان تخصص مدرس از سایر عوامل موثر بر هزینه این دوره‌ها است. دوره‌های آموزش آرایشگری مدرسین سرشناس گران قیمت‌تر است. به علاوه مباحث تدریس شده در دوره نیز بر قیمت نهایی آن تاثیر دارد. معمولا هزینه آموزش‌های تخصصی بیشتر از آموزش‌های ابتدایی است.

بهترین دوره آموزش آرایشگری زنانه

یکی از مزایای گسترش صفحات مجازی امکان استفاده از آموزش‌های مختلف برای افراد با توانایی‌های مالی متفاوت است. وب سایت آرایار به نشانی arayar.com مرجعی برای دسترسی به بهترین دوره آموزش آرایشگری زنانه است. با مراجعه به این وب سایت علاوه بر دسترسی به دوره‌های آنلاین آرایشگری می‌توانید از آخرین اخبار صنعت زیبایی و ابزار‌های موجود در بازار مطلع شوید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین