حجتالاسلام سید محمدرضا میرتاج الدینی با اشاره به برخی ادعاها در حوزه مسائل انتخاباتی درباره رئیسجمهور به خبرگزاری ایرنا گفت: فضای عمومی کشور نباید به گونهای باشد که هر کسی به خود اجازه دهد هر اتهامی را بدون ارائه سند و مدرک متوجه شخص اول اجرایی کشور کند.
نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی از دستگاه قضا خواست به عنوان مدعی العموم به موضوع اتهام زنی و شایعهپراکنی علیه رئیسجمهور ورود کند و موضوع را مورد رسیدگی قرار دهد.
میرتاج الدینی افزود: اگر این وضعیت ادامه پیدا کند و هر کس به خود اجازه دهد ادعای کذبی را در فضای مجازی علیه مقامات کشور و یا دیگر اشخاص مطرح کند فضای عمومی کشور دیگر قابل کنترل نخواهد بود و ما شاهد هزینههای سنگین این وضعیت خواهیم بود. سؤال اینجا است که با حجم بالای کارهای اجرایی آیتالله رئیسی چه وقت و زمانی برای ورود به کارهای انتخاباتی دارد؟ از سوی دیگر شخصیت و مسلک رئیسجمهور به گونه ای نیست که به این مسائل ورود داشته باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: این گونه اظهارنظرها مصداق نشر اکاذیب است که در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات پیش بینی شده است.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت، ادعای دخالت رئیسجمهور در رد صلاحیت حسن روحانی از سوی یک فعال سیاسی، اساسا دروغ دانست و مدعی شد: انگیزه کارفرما برای سفارش این دروغ به پیمانکار را احتمالا ریشه در اضطراب ناشی از نظرسنجیها و وضعیت بحرانی انتهای جدول دارد. حق دارند نگران باشند اما جهت اطلاع، برای صدر تا ذیل دولت این موضوع اهمیتی ندارد که وقتی برای آن تلف کنند.