آفتابنیوز :
آفتاب: سرمقاله نویس جمهوری اسلامی معتقد است: «این روزها عناصر افراطی دوم خردادی که جایگاهی در میان مردم ندارند در گرماگرم تبلیغات انتخاباتی و به بهانه حمایت از مهندس میرحسین موسوی به این شهر و آن شهر و این محفل و آن محفل میروند و حرفهای کهنه و نخ نما شده خودشان را مطرح میکنند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، جمهوری اسلامی در سرمقاله شماره روز چهارشنبه خود افزوده است: «این جنب و جوشها در آستانه دوم خرداد بیشتر شده و از قرار معلوم تعدادی از این افراد عازم سفر به شهرهای مختلف هستند تا با استفاده از فرصت انتخابات یک بار دیگر عقده گشائی کنند و همان حرفهای کهنه را به زبان بیاورند».
جمهوری اسلامی ادامه داده است: « دوم خرداد از این نظر که مردم به مناسبت انتخابات هفتم ریاست جمهوری پای صندوقهای رای حضوری گسترده یافتند یک حماسه بود. اما متاسفانه با اینکه آن حماسه را مردم آفریده بودند عناصر افراطی که منتظر فرصت بودند از موقعیت پدید آمده سواستفاده کردند و سوار موج شدند و با ساختارشکنیهای خطرناک حتی تا مرزبراندازی پیش رفتند. آنها بودند که پیشگام حرمت شکنیها شدند به مقدسات دینی تاختند نظریه انحرافی تقابل اسلام با آزادی را مطرح کردند انقلاب را خاتمه یافته اعلام نمودند و اصولی که امام خمینی آنها را ستون فقرات نظام جمهوری اسلامی معرفی میکردند را آماج حملات خود قرار دادند. واقعه شرم آور 18 تیر 78 را همین عناصر افراطی پدید آوردند که البته با سیلی محکمی که مردم در راه پیمائی 23 تیر به صورت آنها نواختند وادار به عقب نشینی شدند».
سرمقاله جمهوری اسلامی افزوده است: «افراطیون دوم خردادی با کارهای خلاف خود زمینه را برای بی اعتمادی مردم به این جریان فراهم ساختند و همین امر موجب شد آنها به تدریج در چند انتخابات سنگرها را یکی پس از دیگری از دست دادند و منزوی شدند. مردم هنوز فراموش نکرده اند لبخندهائی را که همین عناصر افراطی به قدرتهای استکباری میزدند و سخنانی را که یکی از آنها در نطق پیش از دستور خود در مجلس ششم شورای اسلامی آنچنان باب طبع دشمنان نظام جمهوری اسلامی داد سخن داد که اعتراض فوری رئیس مجلس که خود شیخ اصلاحات و دوم خردادی بود را برانگیخت بطوری که بر سر او فریاد زد که آنچه تو گفتی با آنچه رادیو اسرائیل میگوید تفاوتی ندارد».
در این یادداشت آمده است: «نامه پراکنیهای همین عناصر افراطی در مجلس ششم تحصن آنها به بهانههای واهی و در واقع با هدف باج خواهی از نظام و آلودگیهای رسانهای آنها که روزنامههایشان را به بلندگوهای آمریکا و صهیونیستها تبدیل کرده بود تا آنجا پیش رفت که حتی رئیس جمهور وقت که حماسه دوم خرداد با رای بالای مردم به او رقم خورده بود فریاد بر آورد که از درون اردوگاه اصلاحات صدای دشمن به گوش میرسد. این افراد بعد از 4 سال تحمل انزوا اکنون بار دیگر سر بر آوردهاند و به بهانه حمایت از یک داوطلب ریاست جمهوری همان حرفهای بی مشتری را تکرار میکنند. هرچند عملکرد افراطی جناح مقابل نیز شرایط را برای سر برآوردن رقیب مساعد کرده است ولی در این میان مردم چه گناهی دارند که افراطیون دو طرف آنها را همچون توپ فوتبال تصور کردهاند که باید از این میدان به آن میدان پرتاب شوند و بلاتکلیف بمانند مردم در این مدت هم مدعیان اصلاحات را تجربه کردهاند که تحت این نام زیبا تیشه به ریشه اصول و آرمانها زدند و خطوط قرمز را یا انکار کردند و یا فرمان عبور از آنها را صادر نمودند و هم مدعیان اصولگرائی را آزمودند که در عمل « عدول گرا » از آب در آمدند و همین عملکرد موجب شده است افراطیون دوم خردادی فضا را برای فعال شدن مجدد مناسب تشخیص بدهند و به این هوس بیافتند که بازی تمام شده را بار دیگر شروع کنند».
در بخش دیگری از این سرمقاله آمده است: «در این میان آنچه نگران کننده است اینست که افراطیون دوم خردادی تلاش میکنند کسی را که با آنها مرزبندی مشخص دارد و عملکرد او در دوران دفاع مقدس و بعد از آن ثابت کرده است از جنس آنها نیست از اردوگاه خود بدانند و با مصادره کردن او بهانه ای برای تکرار حرفهای کهنه و منسوخ و بی اعتبار خود بتراشند و در اینجا و آنجا خود را مطرح نمایند. تصریح به اینکه: من مستقل آمده ام و وامدار هیچکس و هیچ جریانی نیستم دست رد محکمی بر سینه این افراد است ولی علیرغم این بیان صریح باز هم افراطیون به راه خود میروند و دست از شیطنت برنمیدارند.
این روش قابل تامل نشان از یک توطئه دارد. به نظر میرسد افراطیون دوم خردادی درصدد بدنام کردن کسی هستند که میدانند گروه خونی او بهیچوجه به آنها نمیخورد. آنها میخواهند با حمایتهای خود از این داوطلب ریاست جمهوری بهانه ای به دست جناح مقابل بدهند تا بتوانند تبلیغات منفی خود را سازماندهی کنند و این ضربه ای باشد بر همان کسی که آنها خود را حامی او معرفی میکنند تا جلوی پیروز شدن او گرفته شود. افراطیون البته این طرح را هم به عنوان جایگزین دارند که اگر برخلاف تمایل آنها نتیجه انتخابات چیز دیگری شد و فردی که آنها به ظاهر از او حمایت میکنند کرسی ریاست جمهوری را از رقیب تحویل گرفت و خود بر آن تکیه زد زمینه ای برای سهم خواهی فراهم کرده باشند و به عنوان مدعی به صحنه بیایند».
جمهوری اسلامی در پایان آورده است: «اما این توطئه با هوشیاری کسی که میگوید مستقل آمدهام و وامدار هیچکس نیستم باید خنثی شود و این نقشه باید نقش بر آب گردد. واقعیت اینست که هر یک از دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا به دو بخش افراطی و معتدل تقسیم میشوند. افراطیهای هر دو جناح برای نظام و کشور مضرند و معتدلها مفید و ارزشمند و قابل جذبند. ما با افراطیها مرزبندی داریم و بر سر آرمانهای انقلاب اصول ارزشها قانون اساسی ولایت فقیه و مصالح کشور با هیچکس معامله و سازش را جایز نمیدانیم. هیچیک از داوطلبان ریاست جمهوری را نیز منهای این مرزبندیها قابل تحمل نمیدانیم. این کشور و این ملت فقط با این مرزبندی است که میتواند استقلال خود را حفظ کند و در سایه اسلام به پیش برود. این مرز مستحکم را در هیچ شرایطی و به نفع هیچکس و در هیچ زمانی قابل عبور نمیدانیم».
یا علی مدد
یا علی مدد