کد خبر: ۸۹۵۵۹۴
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۶

پیشرفت سریع چند کشور اروپایی در حوزه انرژی‌های پایدار

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که چندین کشور اروپایی یک دهه زودتر به برخی از اهداف الزام‌آور این اتحادیه برای توسعه بیشتر استفاده از انرژی‌های پایدار دست یافته‌اند. این اهداف بخش اصلی برنامه‌های اتحادیه اروپا برای مهار تغییرات اقلیمی و دور شدن از سوخت‌های فسیلی تا سال ۲۰۳۰ میلادی محسوب می‌شوند.
پیشرفت سریع چند کشور اروپایی در حوزه انرژی‌های پایدار
آفتاب‌‌نیوز :

اتحادیه اروپا با بازبینی هدف‌گذاری خود برای سال ۲۰۳۰، مقرر کرد تا سهم انرژی‌های تجدیدپذیر در مصرف کشور‌های عضو در ۶ سال آینده به ۴۲.۵ درصد برسد.

در دهه ۲۰۱۰، کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به سمت دستیابی به هفتمین هدف از اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار سازمان ملل متحد که خواستار تضمین دسترسی به «منابع انرژی مقرون به صرفه، قابل اعتماد، پایدار و نوین» برای همه تا سال ۲۰۳۰ میلادی بود، حرکت کردند.

تحقیقات اقتصاددانان لهستانی که روز چهارشنبه منتشر شده است، نشان می‌دهند که برای برخی از شاخص‌ها، چندین کشور اروپایی پیش از سال ۲۰۲۱ به اهداف تنظیم‌شده، دست یافته‌اند.

داده‌های آماری نشان می‌دهند که اروپا در سال ۲۰۲۱ میلادی، ۲۲ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از منابع انرژی‌های پایدار به دست آورده است.

نتایج این تحقیقات نشان می‌دهند که سوئد بیشترین استفاده را از انرژی‌های پایدار داشته است و پس از این کشور، دانمارک، استونی و اتریش قرار گرفته‌اند.

بر اساس نتایج این تحقیقات، مالت، قبرس، لتونی و بلژیک پیشرفت‌های قابل توجهی در استفاده از انرژی‌های پایدار داشته‌اند، اما بلغارستان در پایین جدول قرار گرفته است.

اتحادیه اروپا در سال‌های گذشته با تسریع در گذار به انرژی پاک در این قاره تلاش کرده است وابستگی خود را به گاز روسیه کاهش دهد.

پیش‌بینی می‌شود که اروپا تا سال ۲۰۴۰ با سرمایه‌گذاری ۲ تریلیون یورویی در بخش انرژی خورشیدی، بادی و سایر منابع تجدیدپذیر، نیاز خود را به سوخت‌های فسیلی به صفر برساند و در زمینه تامین برق پاک مستقل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین