کد خبر: ۹۰۱۷۱۰
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
تبلیغات

پارتیشن شیشه‌ای فریم دار و فریم لس چه تفاوتی دارند؟

پارتیشن شیشه‌ای یکی از بهترین متریال‌ها برای جداسازی بخش‌های مختلف یک اداره است. به‌طور کلی پارتیشن‌های اداری انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها کاربرد متفاوتی دارند. پارتیشن‌های فریم دار و فریم لس از محبوب‌ترین پارتیشن‌های اداری محسوب می‌شوند. پارتیشن فریم دار نسبت به فریم لس، قیمت و مقاومت بالاتری دارند و در برابر گرما و صدا عایق هستند.
پارتیشن شیشه‌ای فریم دار و فریم لس چه تفاوتی دارند؟
آفتاب‌‌نیوز :

امروزه پارتیشن‌های متنوعی به بازار عرضه می‌شوند که از نظر جنس، طرح و کاربرد با یکدیگر تفاوت‌های بسیاری دارند. برای محیط‌های اداری که به صورت مدرن طراحی شده اند، از پارتیشن شیشه‌ای برای تقسیم بندی فضای اداره استفاده می‌کنند.

پارتیشن‌های شیشه ای در کنار زیبایی که دارند، باعث صرفه جویی در انرژی می‌شوند؛ زیرا این نوع متریال‌ها در برابر گرما و سرما عایق هستند. پارتیشن شیشه‌ ای به دو گروه فریم دار و فریم لس تقسیم می‌شود که هر کدام از آن‌ها تفاوت و کاربرد متنوعی دارند.

پارتیشن فریم لس

یکی از جدیدترین پارتیشن‌های شیشه‌ای که برای جداسازی فضای اداری از آن استفاده می‌شود، پارتیشن فریم لس است. این نمونه پارتیشن‌ها نسبت به پارتیشن‌های قدیمی فضای بسیار کمی از فضای محل کار را اشغال می‌کنند. معمولا از این نوع پارتیشن‌های شیشه‌ای برای سبک مینیمال و مدرن استفاده می‌کنند. شیشه‌های پارتیشن فریم لس از نوع تک جداره و دوجداره قابل اجرا است.

توجه داشته باشید شما می‌توانید نوع شیشه این نوع پارتیشن‌ها را براساس سلیقه و محیط کاری خود به صورت ساده یا مات سفارش دهید. در ساخت پارتیشن فریم لس از فریم‌های بسیار کوچکی از جنس آلومینیوم در گوشه‌های پارتیشن برای نصب استفاده می‌کنند. برای استفاده از پارتیشن‌های فریم لس از شیشه سکوریت با ضخامت ۸ الی ۱۰ میلی متر استفاده می‌کنند؛ زیرا این نوع شیشه‌ها در برابر حرارت و ضربه‌های محکم از خود مقاومت خوبی نشان می‌دهند.

پارتیشن شیشه‌ای فریم دار و فریم لس چه تفاوتی دارند؟

مزایا و معایب پارتیشن فریم لس

پارتیشن شیشه‌ای فریم لس یکی از ابزار‌های مهم در ایجاد فضا‌های کاری و اداری است که باعث جداسازی بخش‌های مختلف محل کار می‌شود. با استفاده از این نوع پارتیشن‌ها می‌توانید باعث آرامش و بهبود کارایی کارمندان شرکت شوید. از ویژگی‌ها و مزایای پارتیشن فریم لس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

· پارتیشن‌های فریم لس به دلیل ضخامت بسیار کمی که دارند از ظاهر زیبایی بهره‌مند هستند که باعث زیبایی فضای اداره نیز می‌شوند.

· از این نوع پارتیشن‌ها در اکثر مواقع برای شرکت‌هایی که فضای بسیار اندکی دارند، استفاده می‌شود؛ زیرا ضخامت کم آن‌ها فضای کمی را در برمی گیرد.

· نصب و اجرای پارتیشن‌های فریم لس نسبت به پارتیشن‌های فریم دار آسان‌تر و سریع‌تر است.

· از این نمونه پارتیشن‌ها معمولا برای فضا‌های مدرن و مینیمال استفاده می‌کنند.

· پارتیشن فریم لس مقاومت و استحکام کمتری نسبت به پارتیشن‌های فریم دار دارند.

· برای ساخت این نمونه پارتیشن‌ها می‌‎توانید از شیشه‌های تک جداره و دوجداره با ضخامت کم استفاده کنید.

پارتیشن فریم دار

برای ساخت پارتیشن‌های فریم دار شیشه‌ای از قاب‌های آلومینیومی استفاده می‌کنند. توجه داشته باشید ابعاد فریم این نوع پارتیشن‌ها متغیر هستند. برای اجرای این نوع پارتیشن‌ها از شیشه‌های تک جداره و دوجداره استفاده می‌کنند. معمولا جنس فریم پارتیشن‌های فریم دار از نوع آلومینیوم است، زیرا وزن سبکی دارد و در برابر سرما، گرما و ضربه مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد. از مهمترین مزایای این نوع پارتیشن می‌توان به استحکام بالای آن‌ها اشاره کنیم. پارتیشن‌های فریم دار نسبت به فریم لس مساحت بیشتری را در برمی‌گیرند. این نوع پارتیشن‌ها نسبت به پارتیشن‌های فریم لس عایق صوتی و گرمایی بهتری هستند.

پارتیشن شیشه‌ای فریم دار و فریم لس چه تفاوتی دارند؟

مزایا و معایب پارتیشن فریم دار

پارتیشن‌های فریم دار در ابعاد مختلفی ساخته می‌شوند. این نوع متریال ویژگی‌های بسیاری برای جداسازی فضا‌های اداری دارند که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر می‌شوند.

· پارتیشن‌های فریم دار از هر طرف به یک قاب آلومینیومی متصل هستند.

· قاب‌های مختلفی برای این نوع پارتیشن‌ها وجود دارد که مشتری براساس سلیقه و سبک دکوراسیون دفتر کار خود می‌تواند یکی از آن‌ها را انتخاب کنند.

· استحکام این نوع پارتیشن‌های شیشه‌ای بسیار بالا است، زیرا توسط یک فریم محافظت می‌شوند.

· این نمونه پارتیشن‌ها در برابر گرما و صدا عایق بسیار خوبی محسوب می‌شود.

· اجرا و ساخت این نوع پارتیشن‌ها نسبت به پارتیشن فریم لس بیشتر است.

· معمولا از این پارتیشن‌ها برای اداره‌های به سبک کلاسیک استفاده می‌کنند.

· می‌توانید از این نوع پارتیشن‌ها برای قسمت‌های پرتردد شرکت یا اداره استفاده کنید.

· برای ساخت پارتیشن‌های فریم دار می‌توانید از شیشه‌های تک جداره و دوجداره یا ساده و مات استفاده کنید.

· ضخامت شیشه‌های فریم دار نسبت به فریم لس بیشتر است.

· قیمت پارتیشن‌های فریم دار نسبت به پارتیشن‌های فریم لس بیشتر است، زیرا برای ساخت آن از فلزات بیشتری استفاده می‌شود.

کلام آخر

پارتیشن شیشه‌ای یکی از بهترین متریال‌ها برای جداسازی بخش‌های مختلف یک اداره است. به‌طور کلی پارتیشن‌های اداری انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها کاربرد متفاوتی دارند. پارتیشن‌های فریم دار و فریم لس از محبوب‌ترین پارتیشن‌های اداری محسوب می‌شوند. پارتیشن فریم دار نسبت به فریم لس، قیمت و مقاومت بالاتری دارند و در برابر گرما و صدا عایق هستند.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پارتیشن اداری در انواع مختلف، از وبسایت آفن https://afn-co.com/ دیدن نمایید. آفن تولیدکننده انواع تجهیزات اداری است؛ همچنین می‌توانید برای رزرو وقت ابعاد برداری با مشاورین آفن در تماس باشید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین