آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبههای این هفته نماز جمعه کرج با بیان اینکه زلزله عظیمی کاخهای ستم را در حال فروریختن است، شاهد هستیم، بیان داشت: امروز فلسطین به مساله اول دنیا تبدیل شده و همه مردم دنیا به زبان ما، شعار مرگ بر اسرائیل سر میدهند. امروز مخالفان رژیم صهیونیستی در کاخ سفید تحصن کرده و جنبش دانشجویی بزرگی در اروپا، آمریکا که حتی دانشجویان ژاپنی نیز در آن حضور داشتند را شاهد هستیم، اما باید بگوییم در این شرایط هنوز برخی کشورها که باید در صف مقدم باشند در خواب به سر میبرند.
در حالی که اعتراضات دانشجویان آمریکا به شکل گسترده در رسانه ها بازتاب داده شده است، امام جمعه کرج با بیان اینکه هیچ یک از رسانهها نمیتوانند برخورد پلیس را با این دانشجویان نشان دهند، گفت: در طول این سالها، سرمایه گذاریهای زیادی انجام شد تا ظلم به مردم فلسطین دیده نشود، اما امروز به خوبی شکاف بین مردم و دولت آمریکا نمایان شده است.
حسینی همدانی با اشاره به سکوت برخی از کشورها و به عبارت دیگر لال شدن آنها در برابر اتفاقات در آمریکا و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: باید به آنها بگوییم که دموکراسی که از آن صحبت میکردید این بود و چرا در برابر بازداشت دانشجویان و پروفسورانی که از خود دفاع میکنند سکوت کردید.
نماینده ولی فقیه در البرز با اشاره به اینکه وعده صادق چهره واقعی استکبار را به دنیا نشان داد و مردم ما امروز با اطمینان بیشتری آمریکا را لعن میکنند گفت: وعده صادق آب را به لانه مورچه ریخته و همه در حال استعفا دادن هستند، البته این را نیز باید بیان کرد که برای اینکه اذهان عمومی را منحرف کنند برای ایران داستان درست میکنند.
حسینی همدانی با اشاره به اینکه در وعده اعتراضات دانشجویی عرصهها را بر آنها تنگ کرده است، تاکید کرد: نهادهایی از جمله دیوان بین المللی باید بهتر دیده و پاسخ این رژیم منحوس جنایتکار را بدهند، البته این سوال پیش میآید که اگر جنایتکار جنگی نیست، پس چیست شاید هم به همین منحوس جایزه صلح نوبل نیز بدهند.
وی با اشاره به اینکه اسرائیل به تنهایی جنایتکار جنگی نیست، افزود: بلکه تمام آنهایی که به این جنایتکار سلاح داده و فضا را برای آن فراهم کرده در این جنایتها شریک هستند. امروز صدای آن خانمی که در این تجمعات فریاد میزد که من فیلسوف هستم باید برای غرب زدهها و وادادههای داخلی بارها و بارها پخش شود.
حسینی همدانی با بیان اینکه نخبگان و فرهیختگان در اعتراضات دانشجویی ِآمریکا حضور دارند، بیان داشت: این وادادهها که تا فرصتی پیدا میکنند بلندگوی غربیها میشوند چرا امروز در برابر رفتار پلیس آمریکا که دانشجویان را کتک میزنند سکوت کردند
امام جمعه کرج در ادامه با اشاره به اینکه رسانههایی از جمله بی بی سی با هدف منحرف کردن افکار عمومی به دنبال درست کردن داستانهایی برای ایران هستند، گفت: البته خودشان نیز در دام این قصهها گرفتار شدند.
وی با بیان اینکه استعفاهای امروزی که در آمریکا شاهد هستیم خود دلیل محکمی بر پیروزی است، خاطر نشان کرد: اینکه بعد از حدود ۲۰۰ روز بدون اینکه اسرا را آزاد و یا حماس را شکست بدهند، آتش بس اعلام کنند خود نشان دیگری از شکست استکبار جهانی است.
نماینده ولی فقیه در البرز در بخش دیگری از سخنان خود به اجرایی نشدن طرحهایی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در جلساتی کم کاری و یا مسایلی را که سبب وارد شدن خسارت به کشور میشود را بیان میکنند مانند همین سند تحول بنیادین، که بر روی زمین مانده است، انتظار ما از دستگاه قضا این است که به عنوان مدعی العموم وارده شده و این دستورات بر زمین مانده را به سرانجام برسانند.
حسینی همدانی با بیان اینکه فرصتها به سرعت از بین میروند اگر برنامهای نداشته باشید، افزود: با گذشت ۲ ماه از شروع سال، هنوز طرح و ایدهای برای افزایش مشارکت مردم در تولید ارائه نشده است.
امام جمعه کرج به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: انتظار میرود که در این مرحله نیز شاهد مشارکت هر چه بیشتر مردم باشیم.
وی ضمن رد هر گونه حمایت وی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی گفت: این مساله دروغ بوده و هر گونه انتصابی به خود را نیز تکذیب میکنم.
نماینده ولی فقیه در البرز و امام جمعه کرج در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه امروز ایران به قدرت برتر خاورمیانه تبدیل شده است، اشاره کرد و گفت: آمریکا با خارج شدن از برجام در سال ۹۷ به دنبال این بود که ایران را به زانو درآورده و بار دیگر سلطه خود را بر ما حاکم کند، این در حالی بود که ایران از وابستگی کامل در دوران طاغوت به قدرت برتر خاورمیانه تبدیل شده بود.
خطیب جمعه کرج با اشاره به درایت رهبری در کمک به توسعه کشور، عنوان کرد: در طول مدت رهبری ایشان، نحوه انتخابات عقلایی و نجات دهنده کشور توسط معظم له کاملا قابل مشاهده است. یا به عنوان مثال در سال ۶۹ و در زمان حمله عراق به کویت، مجمع شورای مبارزین درخواست حمایت از عراق را داشته و یا برخی از جریانات اصلاحات نیز رسما ورود ایران به جنگ را خواستار شده بودند، اما وظیفه ما این بود که در سیاست خارجی و مواضع خود در قبال عراق تصمیمات درستی میگرفتیم. در چنین شرایطی مقام معظم رهبری تصمیم گرفتند که ورود ایران به این جنگ آینده روشنی ندارد، ایشان فرمودند تجاوز را به شدت محکوم کرده و بعدها نیز بر روی موضع خود ایستاده و اجازه ورود ایران به جنگ را ندادند.