کد خبر: ۹۰۹۷۲۴
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹

دیدار مقامات ارتش با کادر پرواز بالگرد رئیس جمهور / خلبانان اهل کدام شهر بودند؟ + عکس

فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهدای خلبان و فنی سانحه سقوط بالگرد رئیس جمهور دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مقامات ارتش با کادر پرواز بالگرد رئیس جمهور / خلبانان اهل کدام شهر بودند؟ + عکس
آفتاب‌‌نیوز :

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود جعفری فرمانده پایگاه شکاری شهید لشگری مهرآباد با حضور در منزل شهیدان، امیر سرتیپ دوم خلبان سید طاهر مصطفوی، امیر سرتیپ دوم خلبان محسن دریانوش و سرهنگ دوم فنی بهروز قدیمی با خانواده این شهدای والامقام دیدار و گفتگو کرد.

سرتیپ واحدی در این دیدار ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت خلبانان جان بر کف آشیانه جمهوری اسلامی ایران و ضمن ابراز همدردی با خانواده این شهدا، با بیان اینکه شهدا چراغ راه هدایت هستند، گفت: شما خانواده شهدا چشم و چراغ این ملت و موجب آبروی نظام هستید.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه نیروی هوایی ارتش از سال‌های آغازین انقلاب با تمام توان در راستای حفظ کیان ایران اسلامی از هیچ خدمتی دریغ نکرده و همواره گوش به فرمان مقام معظم رهبری است، افزود: این مهم به واسطه و پشتوانه حمایت شما خانواده معظم شهدا بوده و ما خدمتگزاران شما در نیروی هوایی ارتش در راستای اعتلای نظام جمهوری اسلامی از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

سوابق خدمات و فعالیت‌های کادر پروازی شهادت

امیر سرتیپ دوم خلبان سید طاهر مصطفوی خلبان اصلی پرواز رئیس‌جمهور با تخصص خلبانی بالگرد ۲۱۴ با ۲۰۰۰ ساعت پرواز بود. او ۲۰ شهریور ۱۳۴۸ در شهرستان گنبد کاووس در استان گلستان چشم به جهان گشود. از این شهید عزیز دو دختر و یک پسر و یک نوه به یادگار مانده است. یگان خدمتی وی نیز آشیانه جمهوری اسلامی ایران بود. پرواز نام پدر میراحمد وی دارای دو دختر و یک پسر و یک نوه بود او در استان گلستان شهرستان گنبد کاووس در ۲۰ شهریور سال ۱۳۴۸ به دنیا آمد. تخصص وی خلبان هلیکوپتر ۲۱۴ بود که در آشیانه جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کرد و یگانه خدمتی او بود.

امیر سرتیپ دوم خلبان محسن دریانوش کمک خلبان پرواز رئیس‌جمهور است که ۲۲ مهر ۵۹ در شهرستان نجف آباد اصفهان چشم به جهان گشود. او در سال ۱۳۷۸ وارد خدمت نیروی هوایی ارتش شده بود. دو فرزند پسر از این شهید عزیز به یادگار مانده است. امیر خلبان محسن دریانوش در کارنامه خدمتی خود دارای ۱۴۵۰ ساعت پرواز است.

سرهنگ دوم فنی بهروز قدیمی با تخصص الکترومکانیک، ۱۰ آذر ماه سال ۵۸ شهرستان ابهر در استان زنجان چشم به جهان گشود و ۲۵ شهریور ۷۴ وارد نیروی هوایی ارتش شد. او در پایگاه‌های شکاری همدان، چابهار، مهرآباد و آشیانه جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده بود. دو فرزند پسر از این شهید عزیز به یادگار مانده است. سرهنگ دوم فنی بهروز قدیمی دارای ۷۲۰ ساعت پرواز بود.

سید ابراهیم رئیسی؛ هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمامی همراهان به مقام رفیع شهادت نایل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین