کد خبر: ۹۱۸۳۷
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۸

بذرپاش: هيچ شانی جز وكيل مدافع بودن جوانان در دولت ندارم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رییس جدید سازمان ملی جوانان گفت: «هیچ شانی جز وكیل مدافع بودن جوانان در دولت ندارم و حكم و مناصبم برای من هیچ شانی نمی‌آورد».

مهرداد بذرپاش در مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی اتفاق در سالن اجلاس سران اعلام کرد:« مسیری كه در این حوزه‌ داریم، مسیری سخت و دشوار است. وقتی كه می‌بینیم در داخل و خارج، عده‌ای بسیج شده‌اند كه آرمان‌های انقلاب محقق نشوند».

او گفت:« جوانان می‌توانند كارهایی را انجام دهند كه حتی كسانی كه اختیارات حكومتی هم دارند، از انجام آن عاجزند، لذا با توجه به محدودیت‌هایی كه در جوانی وجود ندارد، فعالیت جوانان می‌تواند بستری برای جهش های بزرگ باشد».

رییس جدید سازمان ملی جوانان متذکر شد که جوانان یك نسل پیش تر از ما، در دوران انقلاب و دفاع مقدس كارهای بزرگی را انجام دادند و ما با توجه به ظرفیت نسل جوان امروز مترصد اتفاقات بزرگی هستیم.

همچنین حاج علی اكبری رییس پیشین این سازمان گفت: «سازمان  ملی جوانان، باید سبك‌های سازماندهی اجتماعی را در جهان بررسی و بهترین و كارآمدترین آن‌ها را شناسایی و بومی كرده و به دست جوانان بسپارد».

او عنوان کرد:«در حال حاضر در موقعیتی هستیم كه سمن‌های جوانان كشور مهیا می‌شوند كه تا در دهه چهارم انقلاب اسلامی، پرچم عدالت و پیشرفت را به دست بگیرند و حركت جامعه را به سمت این هدف بزرگ تسریع كنند. ما به پویایی اجتماعی و جامعه به نشاط و شادابی نیاز دارد و حضور تشكل‌های جوانان، این نشاط را به جامعه می‌بخشد. بدون تردید حضور تشكل‌های جوانان زمینه‌ساز بستر شكوفایی استعدادهای جوانان جامعه است و حضور این تشكل‌ها یكی از ظرفیت‌های اصلی انسجام ملی به شمار می‌رود».

علی‌اكبری با رد این ادعا كه وجود تشكل‌های جوانان می‌تواند باعث انشقاق ملی می‌شود، اظهار كرد:« برخی معتقدند تنها وجود شبكه‌ها و تشكل‌های كلی و بزرگ در كشور كافی است، اما ما معتقدیم كه در كنار این تشكل‌های بزرگ باید تشكل‌های كوچك جوانان و سازمان‌های غیردولتی جوانان وجود داشته باشند».

وی گفت:« وقتی این تشكل‌ها متصل به آرمان‌های ملی نباشند و تعهد به نظام امامت و ولایت نداشته باشند، ممكن است سبب انشقاق ملی و بستری برای انقلاب مخملی باشند، اما وقتی سمن‌ها تعهد به میثاق ملی و متصل به ولایت و رهبری و در برابر قانون مسئول باشند، باعث انسجام ملی و افزایش نشاط در جامعه می‌شوند».

رییس سابق سازمان ملی جوانان با ابراز امیدواری به این كه روزی بنیاد ملی نخبگان، مدیران و رهبران سمن‌های جوانان را نیز جزو نخبگان به شمار آورند، افزود:« معتقدیم بهترین فرصت برای كادرسازی و مدیران موفق برای جامعه وجود تشكل‌های جوانان است و باید توجه داشت صرف این كه سمن‌ها شكل بگیرند و فعالیت كنند به اهداف خود در كشور نمی‌رسیم، چرا كه دستیابی به اهداف مقدس انقلاب با كمك سمن‌های جوانان مشروط به شرایط خاصی است».

حاج علی اكبری با اشاره به این شروط، گفت: «معتقد بودن به میثاق ملی و محور انسجام و عزت ملی یعنی رهبری و ولایت، پایبندی به ارزش‌های اسلامی و ایرانی، تكیه بر استعداد، توان و سرمایه خود جوانان و مردم در سازمان‌های مردم نهاد، داشتن ساختاری توانمند و چابك و مدیریتی موفق و همگرایی اعضا در محور فعالیت‌های سمن از جمله شرایطی است كه اگر در فعالیت‌های تشكل‌ها محقق نشود، نه تنها آن‌ها ناكارامد خواهند شد، بلكه تبدیل به تهدید می‌شوند».

رییس سابق سازمان ملی جوانان همچنین به شرایطی كه باید از سوی جامعه و دولت برای فعالیت تشكل‌ها فراهم شود، اشاره كرد و افزود:« بسترسازی، حمایت حقوقی، روان‌سازی شكل‌گیری آن‌ها، حمایت مادی، توانمندسازی مدیریتی، ایجاد شبكه‌های تخصصی و ایمن‌سازی تشكل‌های جوانان وظیفه دولت و سازمان ملی جوانان است».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین