کد خبر: ۹۲۱۹۲۱
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹

هواشناسی ۲۷ تیر ۱۴۰۳ / آخر هفته بارانی برای ۹ استان / رگبار و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی ۵ روز آینده

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی نقاط کشور و ووقوع رگبار و رعدوبرق در برخی استان‌ها خبر داد.
هواشناسی ۲۷ تیر ۱۴۰۳ / آخر هفته بارانی برای ۹ استان / رگبار و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی ۵ روز آینده
آفتاب‌‌نیوز :

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا افزود: امروز (۲۷ تیر) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی در تهران و مازندران رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: پنجشنبه و جمعه (۲۸ و ۲۹ تیر) این شرایط علاوه بر مناطق ذکر شده در برخی نقاط اردبیل شمال آذربایجان شرقی، گیلان، ارتفاعات زنجان، شمال خراسان شمالی، دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های مازندران، البرز، تهران و سمنان ادامه دارد. 

ضیاییان افزود: شنبه و یکشنبه (۳۰ و ۳۱ تیر) در برخی نقاط شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی همچنین ارتفاعات مازندران و سمنان در ساعات بعد از ظهر رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد. 

وی تاکید کرد: با توجه به ناپایداری‌های فصلی، طی پنج روز آینده رگبار و رعد و برق در برخی نقاط واقع در ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان دور از انتظار نیست. در سایر مناطق کشور طی پنج روز آینده جوی پایدار حاکم خواهد بود.

ضیاییان ادامه داد: طی پنج روز آینده پدیده غالب در نوار شرقی کشور به‌ویژه شمال سیستان و بلوچستان و شرق کرمان، مناطقی از مرکز دامنه‌های جنوبی البرز غرب و جنوب غرب در برخی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد با خیزش گردوخاک است. 

وی افزد: دریای عمان به‌ویژه نواحی شرقی طی پنج روز آینده و خلیج فارس سه روز آینده مواج خواهد شد. 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۸ تیر) صاف، تا کمی ابری، در شب افزایش وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۷ و ۳۷ درجه سانتیگراد و پس فردا (۲۹ تیر) صاف، تا قسمتی ابری، در بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای ۲۶ و ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه ۱۲ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه ۴۹ و ۴۸ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

همچنین سازمان هواشناسی از فعالیت سامانه بارشی در ۹ استان تا یکشنبه هفته آینده خبر داد و برای ۱۱ استان هشدار افزایش شیب فشاری و خسارت‌های ناشی از آن صادر کرد.

بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی مناطق شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی در تهران و مازندران رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

روز‌های پنجشنبه و جمعه این شرایط علاوه بر مناطق ذکر شده در برخی نقاط اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، گیلان، ارتفاعات زنجان، شمال خراسان شمالی، دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های مازندران، البرز، تهران و سمنان ادامه دارد.

شنبه و یکشنبه هفته آینده در برخی مناطق شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات مازندران و سمنان در ساعات بعدازظهر رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی روی می‌دهد.

با توجه به ناپایداری‌ها فصلی طی ۵ روز آینده رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق واقع در ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان دور از انتظار نیست. در سایر مناطق کشور طی این مدت جو پایداری حاکم است.

به گزارش تسنیم، طی ۵ روز آینده پدیده غالب در نوار شرقی ایران به ویژه سیستان و شرق کرمان، مناطقی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب در برخی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد با خیزش گردوخاک همراه است.

دریای عمان به‌ویژه مناطق شرقی طی ۵ روز آینده و خلیج‌فارس نیز در ۳ روز آینده مواج است.

توصیف سامانه: افزایش شیب فشاری

زمان پایان: پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۸

نوع مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و در نواحی مستعد همراه با گرد و خاک

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷: شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، قم، مرکزی، شرق و جنوب سمنان، شرق کرمان، شمال اصفهان و یزد.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۸: شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، مرکزی، قم، جنوب تهران، شرق و جنوب سمنان، شرق کرمان، شمال اصفهان، یزد، خوزستان، ایلام.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم جابجایی با گلایدر و بالگرد، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول‌پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها، بسته نگه داشتن درب سالن‌های پرورشی.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین