آفتابنیوز : آفتاب: فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران گفت که عوامل اغتشاشات اخیر 4 لشکر انسانی سازماندهی کرده بودند که یکی از اینها سازمان رای با 300 هزار عضو، به صورت هرمیبه هم متصل بودند.
"سردار علی فضلی" که به مناسبت هفته دفاع مقدس در جمع نمازگزاران جمعه این هفته شهرری سخن میگفت، با اشاره به انقلابهای رنگین در جهان گفت: «قبلا کودتاها توسط نظامیان انجام میشد ولی در دوران جدید با طراحی انقلابهای رنگین و نرم در صدد براندازی حکومتهای مردمی در جهان میباشند».
وی گفت: «این تئوری در 30 کشور جهان طراحی و اجرا شد که در 17کشور موفق بوده است و در چند کشور از جمله ایران موفق نبودهاند».
سردار فضلی با اشاره به تشکیلات و سازماندهی این تئوری از چند ماه قبل از انتخابات گفت: «ادعای تقلب در انتخابات و دروغگو خواندن دولت و رییس دولت از جمله برنامههایی بود که توسط این گروه سازماندهی شده در کشور مطرح شد».
وی افزود: «4 لشکر انسانی سازماندهی کرده بودند که یکی از اینها سازمان رای با 300 هزار عضو به صورت هرمیبه هم متصل بودند».
فضلی ادامه داد: «آنها از جمله با اتصال گروههایی از داخل کشور با گروههای خارجی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری درپی براندازی نرم بودند».
وی تاکید کرد: «تشکیل هیئتی برای صیانت آرا و 20 کمیته تحت عناوین زنان، جوانان، دانش آموزان و ... با هدف هدایت همه اقشار جامعه به کمک ماهوارهها و دست آخر تجمع در مقابل وزارت کشور نیز در ادامه این انقلاب نرم صورت گرفت».
فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران گفت: «گروهی از فتنهگران پس از انتخابات اخیر کشور در دوران دفاع مقدس در سمت فرماندهی و برخی دیگر نیز رزمنده ما بودند ولی ضعف ایمان و تقوا باعث شد عدهای به اینجا کشانده شوند ولی امت با بصیرت ایران اسلامی از نظام، امام، رهبر و انقلاب دفاع کردند».
وی با اشاره به تاریخچه جنگ تحمیلی و اهداف دشمنان نظام با ایجاد این جنگ گفت: «44 کشور غربی، شرقی و حامیانشان که بخشی از آنها همسایگان ما بودند در این جنگ شرکت داشتند تا نظام مقدس جمهوری اسلامی را نابود کنند».
وی با اشاره به عملیات متعدد رزمندگان اسلام برای پس گیری شهرهایی که به دست ارتش عراق افتاده بود، گفت: «عدهای که حتی یک شب را دز جبههها بیتوته نکردهاند در آن زمان میخواستند با بیهوده خواندن ادامه جنگ تحمیلی در اذهان مردم بویژه جوانان تردید ایجاد نمایند».
وی ادامه دارد: «در دهه چهارم انقلاب نیز با حوادثی مواجه شدیم که در آن فتنه عمیقی نهفته شده است و رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری و بصیرت مردم این فتنهها را از بین برد».
وی با اشاره به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری گفت: «آغاز این اعتراضات و نا آرامیها از دانشگاه آزاد کرج بود که گروهی در هنگام امتحان دانشجویان این دانشگاه وارد صحن دانشگاه شدند و برگههای امتحانی آنها را را پاره کردند».
فضلی با اشاره به فضاهای عمومیجامعه در اثر اغتشاشات اخیر در تهران از جمله کوی دانشگاه تهران، ساختمان سبحان و برخی میادین اصلی تاکید کرد: «ایجاد درگیری در این فتنهها طراحی شده بود به نحوی که همزمان در 63 نقطه تهران ایجاد درگیری و آتش سوزی صورت گرفت و در برخی خیابانها تجمعات غیر قانونی صورت گرفت، به اتوبوسها حمله شد، سطلهای زباله را آتش زدند و تا جایی که تا به ناحیه میقات نیز با سنگ حمله کردند و حریم قانون و مامور نیروی انتظامی را میشکند به اموال اشخاص متعرض میشوند».
وی ادامه داد: «بعد از کشته شدن 8 نفر آن روز در تهران عقبههای این فتنه نرم جشن میگیرند».
وی با اشاره به خطبههای نمازجمعه تاریخی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در روز 29 خرداد گفت: «مقام معظم رهبری در آن روز با اتمام حجت برای اغتشاشگران و سران آنها از جان خود مایه گذاشتند ولی در روز 30خرداد شنبه، 6700 سطل زباله و بیش از 180 نقطه شهر به آتش کشیده شد و 12 نفر نیز کشته شدند و در واقع اصلاحات را جشن گرفتند».
فضلی با طرح این سوال که چه کسی مسئول و پاسخگویی خونهای ریخته شده اغتشاشات پس از انتخابات است خاطرنشان کرد: «حوادث پس از انتخابات شباهت بسیاری به حوادث صدر اسلام دارد».
وی افزود: «مسوولان و متولیان باید فرهنگ جبهه، جهاد و شهادت که نیاز جامعه و نسل آینده است را در جوانان زنده کنند».