رویترز در گزارشی مدعی شد که یک گروه هکری ایرانی که متهم به دسترسی به ایمیلهای کارزار انتخاباتی ترامپ است، موفق به انتشار این اطلاعات در فضای عمومی شده است.
براساس این گزارش، باتوجه به هشدارهای پلیس آمریکا درباره انتشار مطالب حساس درباره انتخابات آمریکا و تلاش «افبیآی» برای سرکوب نگاههای انتقادی به بهانه دخالت کشورهای خارجی، فقط گروهی از روزنامه نگاران مستقل، حاضر به انتشار بخشی از ایمیلهای کارزار انتخاباتی ترامپ شده اند.
تنها کمیته اقدام سیاسی علیه فساد موسوم به «امریکن ماکرکرز» حاضر به انتشار ایمیلهایی شد که حاوی اطلاعات مربوط به ارتباطات کارزار انتخاباتی ترامپ با مشاوران خارجی است.
رویترز مدعی شد که هکرها با نام مستعار «رابرت» اقدام به ارتباط با رسانهها برای انتشار اطلاعات کردند و تمام رسانههای رسمی از انتشار دادههای آنها خودداری کردند.
براساس این گزارش، «دیوید ویلر» مدیر امریکن ماکرکرز معتقد است که ایمیلهای کارزار انتخاباتی ترامپ را در راستای دسترسی عموم به اطلاعات منتشر کرده است.
«کن کلیپنشتاین» یکی دیگر از روزنامه نگارانی که ایمیلهای کارزار انتخاباتی ترامپ را منتشر کرده نیز اعلام کرده که افبیآی به خاطر انتشار آنها، وی را بازخواست کرده است.
اوایل اکتبر، کارزار انتخاباتی ترامپ مدعی شد که ایران سعی دارد در انتخابات آمریکا مداخله کند و از رسانهها خواست که این اطلاعات را منتشر نکنند.
پیشتر، رویترز به نقل از تارنمای شرکت مایکروسافت، مدعی شده بود که یک گروه هکری به اسم «کاتنسنداستورم» در حال جمعآوری اطلاعات از تارنماهای مرتبط با انتخابات آمریکا و رسانههای این کشور است.
رویترز ادعا کرد که این گروه هکری وابسته به یکی از نهادهای امنیتی ایران است و هدف آن از جمع آوری اطلاعات، تاثیرگذاری مستقیم بر انتخابات آمریکاست.
این رسانه غربی مدعی شد که گروه هکری کاتن سنداستورم در انتخابات ۲۰۲۰ نیز فعال بوده و با روشهای سایبری و انتشار اطلاعات نادرست، تلاش کرده تا صحت انتخابات آمریکا را برای رای دهندگان زیرسئوال ببرد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق و نامزد کنونی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده در انتخابات سال ۲۰۲۰ مدعی شد در انتخابات تقلب شده و این ادعای وی موجب شکل گیری اعتراضات خیابانی گسترده و حمله معترضان به کنگره شد.
در شرایطی که ادعای ترامپ عامل اعتراضات سال ۲۰۲۰ بود، دستگاههای امنیتی ایالات متحده از هم اکنون تلاش میکنند تا هرگونه اعتراض را به کشورهای خارجی ارتباط دهند تا بتوانند با سهولت بیشتری معترضان را سرکوب کنند.
در همین راستا، یک مقام اطلاعاتی آمریکا نیز در گفتگو با خبرنگاران رسانههای آمریکایی و بین المللی ادعا کرد که روسیه، ایران و چین قصد دارند تا پیش از انتخابات پنجم نوامبر آمریکا، در این کشور تفرقه ایجاد کنند.
این مقام آمریکایی مدعی شد که بازیگران خارجی از طریق فضای مجازی دنبال تضعیف روند انتخابات آمریکا با انتشار اخبار دروغ هستند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سهشنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برگزار میشود و برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.