کد خبر: ۹۶۰۵۰
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۸
حجت‌الاسم منتجب‌نیا بیان کرد

لزوم اهتمام به جلب اعتماد مردم در سال 89

باید تلاش كنیم كه مردم احساس امنیت و آرامش كنند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حجت‌الاسلام والمسلمین رسول منتجب‌نیا اظهار كرد: متاسفانه در سال 88 تلخی‌های زیادی داشتیم و شرایط سیاسی ما شرایط نامطلوبی بود و هر روز بحران، درگیری و تشنج و امثال این‌ها كشور و ملت را تهدید می‌كرد و در شرایطی به استقبال سال جدید می‌رویم كه هنوز این مسایل حل نشده و نیمه تمام مانده است و مسایل موجود باید به سرانجام برسد و جمع‌آوری شود.

وی با تاكید بر " لزوم اهتمام به جلب اعتماد مردم در سال 89 " اظهار كرد: از این به بعد باید تجربه توسل به قوه قهریه را كنار بگذاریم و از سلاح محبت، عطوفت و رافت به جای تندی، شدت استفاده كنیم. سعی كنیم با لسان تواضع و فروتنی و مهرورزی به معنای واقعی كلمه سخن بگوییم و به آن عمل كنیم.

وی افزود: به جای این‌كه برای مردم نگرانی و عدم امنیت فراهم شود باید تلاش كنیم كه مردم احساس امنیت و آرامش كنند. طبیعی است كه برای به وجود آمدن چنین فضایی كه قطعا برای هر مسلمان و هر انسان با وجدان و آگاه ایده‌آل است و جامعه سر تا پا صمیمیت، وحدت و انسجام را می‌طلبد نیازمندی‌هایی وجود دارد و ابزارها و زمینه‌هایی لازم است كه در ایام عید باید این زمینه‌ها فراهم شود.

منتجب‌نیا با انتقاد از مشی افراطی برخی افرادی كه در برخورد با مسائل تنها از برخوردهای خشونت‌آمیز و روش‌های تند استقبال می‌كنند و اگر برخی مسوولان هم بخواهند چنین كاری انجام دهند،‌ آن‌ها ناراحت می‌شوند؛ گفت: ناراحتی عده‌ای معدود قابل تحمل است، ولی نارضایتی مردم و پروردگار قابل جبران نیست؛ بنابراین من تقاضا می‌كنم كه قوه قضائیه و همه و همه برای زمینه‌سازی وحدت و انسجام درسال جاری تلاش كنند.

وی تأكید كرد: شكی نیست كه وقتی فضای سیاسی ملتهب شود و كشور به میدانی برای نبرد، دعوا و تنازع تبدیل شود، تمامی فعالیت‌ها تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد و در واقع كشور قفل می‌شود و دست و پای دستگاه‌های اجرایی بسته می‌شود؛ چراكه یا مدام از خود دفاع می‌كنند یا این‌كه حالت تهاجم می‌گیرند.

وی معتقد است: بیشتر فعالیت‌های اجرایی كشور در سال 88 عملا متوقف شد. ممكن است عده‌ای این حرف را قبول نداشته باشند ولی نمی‌شود ضروریات كشور را منكر شد. بخش‌های مختلف كشور در حال حاضر نیمه تعطیل یا كاملا تعطیل است؛ بنابراین باید شرایط سیاسی لازم برای این فعالیت‌ها فراهم شود و همه گذشته را جبران و دستگاه‌های اجرایی خدمت رسانی كنند و اگر چنین شود خواهیم دید كه نخبگان بیشتر در خدمت نظام قرار می‌گیرند و مردم حمایت می‌كنند.

قائم مقام دبیركل حزب اعتماد ملی با تاكید بر این‌كه "‌ما نباید مردم را دست كم بگیریم" تصریح كرد: حاكمیت نمی‌تواند فقط به اعتبارات نفتی و مالیات اكتفا كند. حاكمیت حتی نمی‌تواند تنها به پرسنلی كه دارد اكتفا كند. درست است كه همین پرسنل جزو ملت هستند ولی اگر ارتباط آن‌ها با مردم قطع شود انگیزه خود را از دست می‌دهند.

وی خاطر نشان كرد: مطمئنم اگر كرامت نفس و بزرگواری در این ایام محقق شود، بسیاری از قضایا حل می‌شود و بسیاری از كدورت‌ها رفع خواهد شد و همه آرام آرام برای توسعه و پیشرفت كشور و مایوس كردن دشمنان تبدیل به ید واحده می‌شوند.

وی در پیش‌بینی خود از سال آینده اظهار كرد: نمی‌توانم بدبین باشم و هنوز امیدوار هستم كه چنین تحولی ایجاد شود. اگر چنین شود فضای سیاسی كاملا متحول خواهد شد و به سوی كمال و توسعه بیشتر پیش می‌رویم ولی اگر روند فعلی ادامه پیدا كند، سال 89 اگر بدتر از 88 نباشد بهتر از آن هم نخواهد بود و قطعا مشكلات عدیده‌ای را در پیش خواهیم داشت.

منتجب‌نیا همچنین با اشاره به مهمترین تجربیات سال 88 خاطر نشان كرد: از این برهه تاریخی می‌توان تجربیات زیادی آموخت. یكی از تجربه‌ها این است كه مسوولان متوجه شوند كه نمی‌توانند در برابر مردم با تندی برخورد كنند و این برخورد در كوتاه مدت یا دراز مدت اثر منفی خواهد داشت.

وی " لزوم برخورد صادقانه در برابر مردم" را تجربه مهم دیگر سال 88 عنوان كرد و افزود: باید با مردم با صداقت، راستی و امانت‌داری رفتار كرد تا اعتماد مردم جلب شود. اگر اعتماد مردم جلب شود، مردم چنان بزرگوارند كه نقاط ضعف مسوولان را می‌پوشانند و اغماض می‌كنند، ولی اگر احساس كنند كه مسوولان نمی‌خواهند به آن‌ها راست بگویند و برعكس می‌خواهند آن‌ها را اغفال كنند و دستگاه تبلیغاتی كشور برای ساكت كردن یا فریب آن‌ها به كار گرفته می‌شود و اخبار را وارونه می‌كنند، آن وقت فاصله مردم روز به روز بیشتر می‌شود و بیشتر به رسانه‌های بیگانه گرایش پیدا می‌كنند و آرام آرام نسبت به نظام خود بیگانه و نسبت به بیگانگان آشنا می‌شوند.

وی ادامه داد: سانسور خبری و اطلاع‌رسانی و انسداد سیستم‌های ارتباطی نیز یك تجربه تلخ و شوم است. كشورهایی كه به بستن راه ارتباط مردم متوسل می‌شوند، نتیجه‌ای نگرفته‌اند جز این‌كه مردم را عصبانی‌تر می‌كنند و گوش مردم كاملا در اختیار فریادها و صداهای بیگانه قرار می‌گیرد و از ارتباط‌ها و رسانه‌های داخلی منصرف می‌شوند. این تجربه خوبی نبود كه امسال واقع شد و من تعجب می‌كنم كه چه كسانی این طرح را می‌دهند یا امواج خطرناك را برای ماهواره‌ها پخش می‌كنند.

قائم مقام دبیركل حزب اعتماد ملی تاكید كرد: این امواج جدا از مسائل پزشكی،حتی از نظر سیاسی هم می‌تواند ضربه‌هایی به كشور وارد كند. متاسفانه با این كارهای خود، این طور در دنیا نشان داده‌اند كه كاملا فضای كشور ما یك فضای بسته و مسدود از نظر سیاسی است و این كار درستی نیست. خواهش من این است كه دلسوزان راضی نشوند كه این‌قدر به آبروی كشور و نظام چوب حراج بزنند. امیدوارم مسوولان كشور از این تجربه بهره بگیرند تا درسال آینده این تجربه‌های تلخ را شاهد نباشیم.

وی در ادامه درباره رویكرد حزب اعتماد ملی برای سال جدید گفت: متاسفانه حزب اعتماد ملی عملا در حال تعطیلی است و دفتر این حزب همچنان بسته و پلمپ شده است. بارها خواهش كرده‌ایم كه اجازه بدهند لااقل دفتر را تخلیه كنیم و ساختمان را كه هر ماه اجاره زیادی برای آن پرداخت می‌كنیم، به صاحبش تحویل دهیم و بعد هم بررسی كنند كه به چه جرمی این حزب بسته شده است.

وی با بیان این‌كه " این حزب، یك حزب شناسنامه‌دار با اساسنامه و مرامنامه مترقی است" افزود: حتی ما حاضریم كه مسوولان قضایی و اطلاعاتی، وسایل این حزب را در جایی كه خود صلاح می‌دانند تحت نظر داشته باشند، ولی حداقل اجازه تخلیه دفتر را به ما بدهند، اگر حزب اعتماد ملی تخلف كرده است،‌ مسوولان بررسی كنند ولی اگر حزب تخلفی نكرده است آن را آزاد بگذارند.

منتجب‌نیا در پایان تاكید كرد: حزب اعتماد ملی مدعی است كه در خط امام و در چارچوب نظام حركت می‌كند و مدعی است كه مدافع انقلاب و ارزش‌های انقلاب است ولی چرا باید این‌طور با آن برخورد شود؟ به هر حال فعلا ما كار خاصی انجام نمی‌دهیم و تلاش می‌كنیم كه اجازه بدهند فعالیت‌های‌مان را مجدد آغاز كنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین