کد خبر: ۹۷۱۸۲۰
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸

واکنش وزیر بهداشت نسبت به آمار تصادفات جاده‌ای

وزیر بهداشت گفت: سالانه حداقل ۲۰ هزار نفر بر اثر حوادث جاده ای جان خود را از دست می دهند.
واکنش وزیر بهداشت نسبت به آمار تصادفات جاده‌ای
آفتاب‌‌نیوز :

محمد رضا ظفرقندی روز پنجشنبه ۲ اسفند در همایش معاونان بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور با بیان اینکه استفاده از مدل‌های جدید سیستمی در گسترش خدمات شبکه‌های بهداشتی کشور موثر خواهد بود، افزود: استفاده از هوش مصنوعی، پرونده‌های الکترونیک و مدل‌های سیستمی جدید در به‌روزرسانی شبکه‌های بهداشتی کشور، امری ضروری است.

به گفته وی، ثابت ماندن شبکه‌های بهداشتی و استفاده از ابراز‌های گذشته پاسخگوی نیاز‌های امروزی نخواهد بود و باید نگاه جامع تری با ارائه راهکار‌ها و برنامه محوری منظم برای گسترش شبکه‌های بهداشتی کشور داشته باشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه شروع پویش "نه به تصادف" زمینه ساز بالا بردن افزایش سواد سلامت جامعه است، افزود: سالانه حداقل ۲۰ هزار نفر بر اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند و آمار نگران‌کننده دیگر نشان می‌دهد بیماری‌های قلبی هم عامل اصلی مرگ و میر در کشور هستند، اما بیشترین سال‌های عمر از دست رفته به دلیل تصادفات جاده‌ای رخ می‌دهد که این موضوع نیاز به توجه و اقدام فوری دارد.

ظفرقندی ادامه داد: طبق آمار‌ها و داده‌ها ۵۰ درصد از عامل اصلی تصادفات مربوط به عوامل انسانی است و شامل ایمنی جاده ها، راه‌ها و خودروهاست که این عوامل با اجرای برنامه‌های راهبردی و پیشگیرانه قابل اصلاح است.

وی همچنین افزایش سواد سلامت جامعه را به عنوان یک عامل کلیدی در پیشگیری مطرح کرد و گفت: لزوم آموزش مردم از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی از پیشرفت بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله قلبی عروقی، دیابت و سرطان و حتی عامل‌های اصلی تصادفات جاده‌ای جلوگیری خواهد کرد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در حفظ شاخص‌های بهداشتی کشور باید توجه ویژه‌ای شود، بیان کرد: شاخص بهداشتی از جمله مرگ و میر مادران و نوزادان که دچار نوساناتی هستند باید با برنامه محوری منظم، حفظ شوند.

ظفرقندی به ضرورت طراحی نظام پزشکی خانواده و برگزاری جلسات آینده در جهت تعیین محور‌ها و برنامه‌های اجرایی اشاره و تأکید کرد: انتخاب پزشکان باید با دقت انجام شود و نیاز به همکاری و هماهنگی بین عوامل مختلف برای بهبود شرایط سلامت کشور وجود دارد. در این همایش برخی از معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی مسائل و مشکلات مهم خود را ارائه کردند.

منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین