به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی آبفای یزد "جلال علمدار"، با بیان تشدید کمآبی ناشی از تعرض به خط انتقال آب استان گفت: آسیب به خط انتقال آب، استان را در وضعیت فوقالعاده بحرانی قرار داده و منابع آبی موجود در یزد حتی با حداکثر بهرهبرداری، قادر به جبران این کمبود نیست، لذا تنها راه نجات در این شرایط، کاهش مصرف به میزانی است که از ظرفیت شبکه فراتر نرود.
وی نظارت ۲۴ ساعته بر سطح مخازن و فشار شبکه توزیع آب شهر را از اقدامات این شرکت برای مدیریت بحران عنوان کرد و از شهروندان خواست تا آبیاری فضای سبز را به حداقل رسانده، از شستشوی خودروها و معابر با آب شرب خودداری کنند.
وی از مردم خواست با حداکثر صرفهجویی در مصرف آب، از قطعی آب جلوگیری کنند.
مدیرعامل شرکت آبفای یزد با اشاره به تعرض به خط آب انتقالی یزد پیشتر نیز گفت: برای کمک و تقویت پشتیبانی تامین آب شرب شهروندان، ۱۰ تانکر سیار آبرسانی از شرکتهای آبفای استانهای همجوار فارس و کرمان به استان اعزام شد. با توجه به احتمال قطعی گسترده، این شرکت اقدام به استقرار تانکرهای سیارآبرسانی درسطح شهر یزد و شهرستانهای استان نموده است. برای جلوگیری از اختلال در تأمین آب شرب، تانکرهای سیار آبرسانی در سطح شهر یزد و شهرستانهای بهرهمند از آب انتقالی، از جمله اردکان، میبد، اشکذر، زارچ، تفت، مهریز، بافق و بهاباد مستقر شدهاند. این تانکرها در نقاط پرتردد و محلات کمآب شهر یزد جانمایی شدهاند و به صورت شبانهروزی فعال هستند تا کمترین اختلالی در دسترسی مردم به آب شرب ایجاد نشود.
علمدار اظهار داشت: این شرکت با همکاری استانهای همسایه و استقرار نیروهای عملیاتی در حالت آمادهباش، تلاش میکند تا تأمین آب شرب را حتی در سختترین شرایط حفظ کند.
وی از شهروندان خواست در این شرایط بحرانی، با کاهش مصرف غیرضروری، پرهیز از آبیاری فضای سبز و گزارش نشتیها به سامانه ۱۲۲، به مدیریت بحران کمک کنند.
عصر شنبه معترضان در منطقه شرق اصفهان، ایستگاههای پمپاژ شماره سه و چهار خط لوله انتقالی آب را تخریب و به آتش کشیدند.
به همین علت شرکت آب و فاضلاب استان یزد وضعیت آب شرب استان قرمز اعلام کرد و از شهروندان خواستند که در مصرف آب صرفه جویی شود.
همچنین ۱۳ تانکر آب شرب در مناطق مختلف استان برای تامین آب شرب توسط شرکت آبفا استان مستقر شد.
به گفته مسوولان استان یزد از ۱۲ شهرستان یزد ۹ شهرستان اب شرب آنها وابسته به آب انتقالی است.