آفتابنیوز : آفتاب: مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش وپرورش گفت: دختران سالم امروز، مادران سالم فردای جامعه را به وجود میآورند و فقدان پویایی لازم و وجود فقر حرکتی در دختران عملا نشاط ، سلامت، بهداشت روانی و ساختار قامتی آنها را در معرض آسیب و مخاطرات جدی قرار میدهد.
وی تصریح کرد: چنانچه این مشکلات در طول دوران ۱۲ ساله دانشآموزی که دوران رشد و شکلگیری اندامی و همچنین رشد و شکلگیری رفتاری و شخصیتی است، مورد توجه ویژه قرار نگیرد، آینده جامعه را دچار مشکلات جبرانناپذیر و هزینههای سنگین خواهد کرد.
سویزی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ درصد از مدارس دخترانه محرمسازی شده است به ایسنا گفت: ۴ هزار مدرسه عمدتا در مقطع راهنمایی و دبیرستان تحت پوشش این طرح قرار گرفتهاند.
وی مهمترین دلیل عدم اجرای کامل طرح را نبود اعتبارات کافی عنوان کرد و افزود: میانگین هزینه طرح شادابسازی و محرمسازی حدود ۲۰ میلیون تومان برای هر مدرسه است و اگر ۴۰ هزار مدرسه باقی مانده را در این عدد ضرب کنیم یک اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومانی را میطلبد.
مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش در پایان ارتقای بهداشت روحی ـ روانی دختران دانشآموز با ایجاد فضاهای مفرح و محفوظ، ارتقای آگاهی مسوولان فرهنگی ـ تربیتی و ایجاد حساسیت و توجه ویژه به امر عفاف و نشاط دانشآموزان دختر، ارتقای بهداشت جسمی و ساختار قامتی دختران، رشد هنجارها و عادات درست، تخلیه روانی از هیجانات دوران بلوغ و جوانی، ارائه پاسخ مثبت به حس زیبایی طلبی و خودنمایی و مقبولیت در نظر دیگران، ارتقای خودباوری و خود کارآمدی و افزایش سطح حرمت، تمرین عملی رعایت ارزشهای اخلاقی و دینی با توسعه فرهنگ عفاف و نشاط در مدارس دخترانه را از اهدف کیفی این طرح عنوان کرد.