به گزارش الجزیره انگلیسی، رسانه های محلی گزارش دادند که مقامات دولتی چین از شرکت های هواپیمایی خصوصی این کشور خواسته اند از شرکت بوئینگ هواپیمای جدیدی خریداری نکنند.
بر اساس داده های ردیابی پرواز، یک هواپیمای بوئینگ که برای تحویل به شهر ژوشان چین در نظر گرفته شده بود به آمریکا بازگردانده شده است.
در حالی که دولت چین از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است، این اقدام نگرانیهایی را در مورد تاثیر جنگ تجاری بر بوئینگ که پیش از این با بحران مواجه شده بود، ایجاد کرده است.
داده ها نشان می دهند که تنها در ماه مارس، بوئینگ سه هواپیمای جدید مکس ۷۳۷ را برای کارهای تکمیلی مانند نصب و رنگ آمیزی داخلی به شهر ژوشان تحویل داده است.
ترامپ ۱۳ فروردین تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» نامیده میشود، اعلام کرد.
او همچنین تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام خودروهای تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد میشوند، اعمال کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشورها را با تعرفههای بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار داد.
رئیس جمهوری آمریکا یک هفته بعد در ۹ آوریل اعلام کرد: اعمال تعرفه ها را به مدت ۹۰ روز موقتا به جز برای چین متوقف میکند و تعرفه متقابل در این دوره به ۱۰ درصد کاهش داده که این تمهیدات فورا اجرا می شوند.
کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که کالاهایی که از چین وارد آمریکا می شوند، اکنون حداقل ۱۴۵ درصد تعرفه دارند.
از سوی دیگر، طبق فهرستی که اواخر جمعه شب توسط گمرک و حفاظت مرزی آمریکا منتشر شد، دولت ترامپ تلفنهای هوشمند، رایانهها و سایر لوازم الکترونیکی را از تعرفههای متقابل خود معاف کرد.
این معافیتها همچنین شامل پنلهای خورشیدی، تلویزیون، فلش، پردازندههای رایانه، تراشههای حافظه، دستگاههای ذخیرهسازی مبتنی بر تراشه و ماشینهایی است که در درجه اول برای ساخت تراشه استفاده میشوند.