کد خبر: ۹۹۵۹۰
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۴
در نمایشگاه کتاب

احمدی‌نژاد: کارخانه‌های دولتی به ناشران کتاب واگذار می‌شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمود احمدی‌نژاد در نمایشگاه کتاب گفت که کارخانه‌های دولتی با اقساط طولانی مدت به ناشران واگذار می‌شود. 

محمود احمدی‌نژاد در نمایشگاه کتاب اعلام کرد که در صورت استقبال ناشران کارخانه‌های دولتی آماده واگذاری با اقساط طولانی مدت بدون سود با آنان واگذار می‌شود. 

احمدی‌نژاد در مراسم اختتامیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تهران خطاب به ناشران برگزیده بیست و سومین نمایشگاه کتاب تهران گفت: شما مجاهدان خط مقدم فرهنگ انسانی هستید.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: امروز ماموریت ما نشر فرهنگ ناب انسانی است که در مرحله اول بر عهده ناشران است.

وی اضافه کرد: در حوزه نشر اتفاق‌های خوبی افتاده اما خودتان می‌دانید که همه این اتفاقات در برابر نیاز و طلب بشر کافی نیست. 

محمود احمدی‌نژاد با بیان اینکه دولت این دوره را دوره کارهای فرهنگی نام‌گذاری کرده و بودجه خوبی را نیز برای این حوزه در نظر گرفته است، خطاب به مسئولان حوزه فرهنگی کشور عنوان کرد: اگر بودجه ملی هم در حوزه فرهنگ کشور بیاورید دولت تصویب خواهد کرد.

احمدی‌نژاد اعلام کرد: اگر ناشران استقبال کنند هر کارخانه‌ای که در دولت آماده واگذاری باشد، به آنان واگذار خواهیم کرد و پولش را هم در اقساط 20 ، 30 و 50 ساله می‌پردازند.

وی با تاکید بر اینکه ناشران مانند بقیه باید نگاهشان جهانی باشد، گفت: امروز هر اتفاقی که در ایران می‌افتد آثار جانبی دارد به‌طوری‌که همه دنیا تمرکزشان بر روی ایران است، زیرا دیگر نقطه امیدی برای بشر باقی نمانده است. 

احمدی‌نژاد خطاب به ناشران گفت باید به این کار اهمیت بدهیم و خودتان را برای تیراژهای میلیونی تجهیز کنید.

وی با بیان اینکه ما ملتی هستیم که از علم همه کشورها استفاده کرده‌ایم و برای استفاده از علم مرزبندی جغرافیایی نیز قائل نیستیم، گفت: اما متاسفانه طی 150 سال گذشته بنجل‌ترین بنجل‌های اندیشه‌های مادی ترجمه شد و به داخل کشور آمد.

احمدی‌نژاد در ادامه با تاکید بر اینکه ایران هیچ‌گاه با سلاح به دنیا معرفی نشده است، گفت: متاسفانه ایران هیچ‌گاه با صنعت هم به دنیا معرفی نشده است علیرغم اینکه 150 سال در عرصه صنعت پرچم‌دار بوده است اما همیشه با هنر، فرهنگ و اندیشه‌اش به دنیا معرفی شده است که امروز هم این فرصت به‌وجود آمده است.

وی با اعلام اینکه هم اکنون وقت جوشش ملت ایران است، گفت: ملت ایران در طول تاریخ ماموریت خود را به خوبی انجام داد به‌طوری‌که بسیاری از ملت‌ها شکستند و از بین رفتند اما مردان و زنان ایران زمین به پا خواستند و پرچم‌داری کردند و موج و حرکت ایجاد کردند. 

احمدی‌نژاد اضافه کرد که بیشترین هجمه‌ها و چپاول‌ها را تجربه کرده‌ایم اما به رغم همه آنها باز درخت تناور ملت ایران همچنان استوار است و امروز روز شکوفه دادن آن است. روزی که ذخایر غنی فرهنگی ملت ایران باید به جهان معرفی شود که مطمئن هستم ناشران ما در انجام این مسئولیت تاریخی سربلند خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه امسال اختتامیه نمایشگاه کتاب با بزرگداشت حکیم طوس مقارن شد، گفت: فرهنگ فضای تنفس روح انسان است و همان‌طور که جسم بدون هوا خواهد مرد، روح انسان هم بدون فرهنگ می‌میرد.

وی با بیان اینکه اگر کسی بخواهد دوام و استمرار داشته باشد و اگر ملتی بخواهد که در مدیریت و مناسبات جهانی نقش موثر و ماندگاری ایفا نماید باید فضای فرهنگی دنیا را از آن خود کند، افزود: خدا انسان را خلق کرد و به او ماموریت داد که خودش را از خاک بالا بکشد.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ ملتی پیام پیامبران را به درستی دریافت نکردند، عنوان کرد: حقیقت پیام پیامبران را جز اندکی از مردم در نیافتند و نتوانستد موج بشری و موج جهانی به سمت کمال ایجاد کنند تا اینکه پیامبر خاتم (ص) آمد، ایشان این فرصت را پیدا کرد که یک ملت تمدن ساز و منسجم مثل ملت ایران حقیقت را دریافت کند که از آن زمان این مکتب کامل امکان اثرگذاری ماندگار را تا کنون پیدا کرده است و فرصت پیدا کرد تا حیات سرشار از سعادت انسانی را برای بشریت به ارمغان آورد.

وی با اعلام اینکه ملت ایران در طول تاریخ پرچمدار فرهنگ بوده است، گفت: قبل از اسلام نیز وجه شاخص و برجسته ملت ایران وجه فرهنگی بود. 

محمود احمدی‌نژاد با بیان اینکه 7 هزار سال مطالعات و تعمق در تاریخ حتی یک نشانه در بت‌پرستی یا شرکت و یا انحرافات گسترده اخلاقی از ملت ایران دریافت نکرده است، گفت: دین کامل و حقیقت هدایت این فرصت را پیدا کرد به دل و جان ملت ایران منتقل شود.

وی درعین حال افزود: اما یک اتفاق بسیار پیچیده و یک انحراف بزرگ در حاکمیت اسلامی ایجاد شد که آن جاهلیت، تعصبات، بداخلاقی‌ها و زشت‌کاری‌های عرب بود که این بار به نام اندیشه توحیدی و اسلامی در برابر بشریت قرار گرفت و از طرف دیگر نیز هجمه‌های پی‌در‌پی می‌رفت تا هویت و اصالت ملت ایران را متلاشی کند. ملتی که می‌باید حامل مکتب و پیام حیات بخش و زندگی‌آفرین، هنر، زیبایی‌ها، و پاکی‌ها و کرامت‌ها برای کل بشریت باشد.

احمدی‌نژاد در ادامه با اشاره به مقام شامخ فردوسی عنوان کرد: کاری که فردوسی کرد فقط سرودن اشعار، حماسه سرایی، بیان توحید، نبوت، امامت و ولایت نبود، بلکه فردوسی آمد تا هویت توحیدی ملت ایران را، هویت اهورایی و هویت یکتاپرستی حق‌طلبی و عدالت‌جویی و ماموریت تاریخی ملت ایران را بازیابی و معرفی کند. 

وی اضافه کرد: خدمت فردوسی به یک جغرافیا و یک قوم نیست بلکه خدمت او به نوع بشر و جامعه جهانیست چرا که روح حاکم بر اندیشه و مکتب فردوسی روح جهانی، کرامت انسانی، عدالت‌جویی و یگانه‌پرستی است.

وی با بیان اینکه بازیابی هویت ملت ایران یعنی جلوگیری از اینکه مکتب کامل (اسلام) هم به سرنوشت پیام پیامبران قبلی دچار نشود، گفت: فردوسی یک حکیم، تاریخ شناس، انسان شناس، آگاه و مطلع و انقلابی تمام عیار است. او آمد تا با تکیه بر زبان پرشور، پر ظرفیت شیرین و لطیف فارسی همه حقیقت اسلامی را در چهره همه ملت بزرگ ایران به نمایش بگذارد و یک مرزبندی روشن و شفاف بین خط تعصبات جاهلی، خودخواهی‌ها با خوبی‌ها ایجاد کند.

احمدی‌نژاد با طرح این سئوال که اگر اندیشه، هنر و درک عمیق فردوسی از سیر تکاملی بشر در قالب یک کتاب عرضه نمی‌شد آیا فرصت ماندگاری و اثرگذاری پیدا می‌کرد؟ گفت: هرگز.

وی با تاکید براینکه کتاب همچنان مهمترین محمل انتقال فرهنگ، ادب و اندیشه است گفت: فضای خلوت انسان با کتاب یک فضای ملکوتی است که هیچ چیزی نمی‌تواند آن را پر کند البته در نفس کتابت نیز لطافت نهفته است چرا که کتابت اندیشه را تثبیت و ماندگار می‌کند و امروز هم کتاب بهترین رابط بین اندیشه‌ها، دل‌ها و فرهنگ هاست.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در حال حاضر ملت‌های دنیا از فضای فرهنگی حاکم بر جهان ناراضی هستند و علت همه مشکلات جهان را انحرافات فرهنگی می‌دانند، گفت: تا فضای فرهنگی جهان اصلاح نشود مناسبات سیاسی و اقتصادی بشر در دنیا اصلاح نخواهد شد.

احمدی‌نژاد با طرح این سئوال که چه کسی می‌تواند و باید فضای فرهنگی جهان را اصلاح کند، گفت: این یک سئوال جدی است قطعا کسی و ملتی می‌تواند این کار را انجام دهد که از ذخایر، داشته ها و عقل کافی برای تولید، انتشار فرهنگ و پاسخگویی به نیازهای بشر برخوردار باشد.

به گفته وی مطرح کردن نام ملت ایران به عنوان مصلح بزرگ فرهنگ دنیا به معنای ناسیونالیسم و داشتن نگاه ناسیونالیسم نیست.

وی با تاکید بر اینکه آن ملتی می‌تواند پرچمدار فرهنگی در جهان باشد که 2 هزار و 500 سال قبل برده داری را ملغی کرد و آزادی اندیشه را به عنوان قانون در سراسر جهان منتشر کرد، گفت: البته همه ملت‌ها می‌توانند که با یک کار مشترک جهانی و همدلی اندیشمندان پاک در جهان این کار مهم را انجام دهند اما یک ملتی باید پرچمداری کند و حرکت نماید والا اتفاقی نخواهد افتاد. 

احمدی‌نژاد ماموریت بزرگ امروز ملت ایران را تبیین، شفاف‌سازی و انتشار فرهنگ متعالی انسانی در سراسر جهان دانست و افزود: بالاتر از این کارها، کاری نیست چرا که این کار کار انبیاء الهی است و امروز جهان به شدت به آن نیازمند است. 

در این مراسم از ناشران برگزیده و همچنین غرفه‌های برگزیده توسط احمدی‌نژاد تقدیر شد.

گفته می‌شود در نمایشگاه بین‌المللی کتاب امسال غرفه آیت‌الله بهشتی از نمایشگاه حذف شد و کتاب‌های شخصیت‌های چون آیت‌الله منتظری، آیت‌الله صانعی و فروغ‌فرخ‌زاد، گلشیری، دولت‌آبادی و عباس معروفی از سطح نمایشگاه جمع‌آوری شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین