کد خبر: ۹۹۹۶۹
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۲:۳۲

خباز: برای نظارت بیشتر برکار وزارتخانه‌ها، 4کمیته در کمیسیون اقتصادی تشکیل می‌شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمدرضا خباز هنگام بازدید از سایت خانه ملت با اعلام این خبر، افزود: در راستای اقدام عملی نسبت به فرموده مقام معظم رهبری که سال 89 را سال «همت مضاعف و کارمضاعف» نام گذاری کردند، کمیسیون اقتصادی با تشکیل کمیته ای چهارگانه علاوه بر کار تقنینی خود، امرنظارت بر وزارتخانه ها و نهادهای زیر نظر خود را با شدت عمل بیشترآغاز کرد.

نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه به غیر از دو عضو کمیسیون اقتصادی، بقیه اعضای این کمیسیون در کمیته های چهارگانه عضویت دارند، افزود: آن دو نفری هم که عضو کمیته های چهارگانه نیستند یکی عضو هیات رئیسه مجلس است و دیگری رئیس این کمیسیون.

وی ازکمیته های بانک و بیمه، وزارت اقتصاد، وزارت بازرگانی و مناطق آزاد به عنوان 4 کمیته ای نام برد که اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برای نظارت بیشتر براین وزارتخانه ها و سازمان ها تقسیم بندی شدند.

خباز با اعلام اینکه رئیس کمیسیون اقتصادی برای هر یک از نمایندگان عضو این کمیسیون برای عضویت در کمیته های چهارگانه حکم زده است، افزود: قرار است اعضای هر یک ازاین کمیته ها از زیر مجموعه هایی که به نام آنها مشخص شده نظارت و بازدید مستمربه عمل آورند.

نماینده کاشمراین اقدام کمیسیون اقتصادی را در راستای ماده 23 آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: قراراست هریک از این کمیته ها در صورت لزوم گزارشی از عملکرد و بازدید های خود را علاوه بر کمیسیون به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارائه دهند.

وی با اشاره به اصلاح آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی که درابتدای این دوره مجلس صورت گرفت، خاطرنشان کرد: آئین نامه داخلی مجلس از وقتی که اصلاح شده، یکسری ظرفیت های خوبی را برای نمایندگان پیش بینی کرده که متاسفانه از آن ظرفیت ها تا به حال استفاده نشده و یا کم استفاده شده است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی همچنین با اعلام اینکه برخی از کمیسیون های مجلس از این ظرفیت آئین نامه داخلی هیچ استفاده ای نکرده اند، افزود: این درحالی است که نام این ظرفیت مهم آئین نامه را می توان به نوعی «تحقیق و تفحص خاموش» نام نهاد.

وی با اشاره به ظرفیتی که آئین نامه داخلی مجلس دراختیار کمیسیون ها گذاشته است، خاطرنشان کرد: ماده 23 آئین نامه داخلی مجلس اجازه می دهد هر مسئله مهمی که درکمیسیون مدنظر بود بدون اینکه به صحن مجلس بیاید آن کمیسیون یک گروهی را مامورکند تا بروند از آن موضوع گزارشی تهیه کرده و پس از ارائه در کمیسیون، نتیجه آن را برای قرائت به صحن علنی ارائه دهد.

خباز این ظرفیت آئین نامه داخلی مجلس که در اختیار کمیسیون ها و نمایندگان قرار گرفته به نام همان «تحقیق و تفحص خاموش» نام برد که نیاز به تشریفات قانونی دیگر هم ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین