آيتالله العظمي عبدالكريم موسوي اردبيلي بيان كردند: «ضمن تشكر و قدرداني از ملت شريف و بزرگوار ايران به جهت حضور پر شكوه در دور اول انتخابات رياست جمهوري، همان گونه كه متذكر گشتهايد، به دليل حساسيت اين منصب، ذكر چند نكته را لازم ميدانم:
1- كشور ما در منطقهاي از جهان واقع شده كه مركز بحرانهاي بسيار خطرناكي است. قضيهي افغانستان، عراق و فلسين و همچنين تعرضات سياسي روز افزون قدرتهاي جهاني به اين سرزمين، شرايط بسيار حساسي براي ايران ايجاد كرده است، اين شرايط مقتضي آن است كه رييسجمهور با دانش و تجربه و داراي شخصيت مقبول ديني و سياسي و مورد اعتنا در عرصه جهاني، هدايت اجرايي كشور را برعهده گيرد تا با عنايات و توجهات حضرت باري تعالي، خطري متوجه نظام و كشور نگردد.
2- ايران در ميان كشورهاي اسلامي داراي جايگاهي رفيع و تعيينكننده است و همواره هدايتگر آنها به صلح و آرامش بوده است. در شرايطي كه اكثر اين كشورها در حال دست و پنجه نرم كردن با مشكلات داخلي و خارجي ميباشند، قطعا حضور رييسجمهوري مقتدر و با وجهه مقبول جهاني در ايران، موجب افزايش اطمينان اين كشورها و تكيه آنان به ايران به عنوان قدرتي مطمئن قابل اتكا خواهد شد.
3- رييسجمهور آينده بايد بار مسووليت بسيار سنگيني را برعهده بگيرد. حل مشكلات اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي جز با اتكا بر دانشي عميق و تجربهاي غني و گردآوري تمامي ظرفيتهاي موجود در كشور، امكانپذير نميباشد لذا سپردن مسووليت اجرايي كشور به چنين شخصي جهت تضمين آينده آن و به حداقل رساندن احتمال خطر، ضروري ميباشد.
ذكر اين نكته را نيز ضروري ميدانم كه تخريب شخصيت افراد و تهمت و افترا، از بزرگترين گناهان در نزد خداوند به حساب ميآيد و همگان بايد از تخريب وجهه نامزدهاي محترم اجتناب ورزند. ضمنا متذكر ميگردد كه ملت شريف ايران جهت صيانت از كشور و نظام، لازم است تا در مرحله دوم انتخابات نيز مانند مرحله اول حضوري پر شكوه داشته باشند و به آحاد ملت و حتي به كساني كه به هر دليل در مرحله اول انتخابات مشاركت نكردند، يادآوري مينمايم كه شركت در مرحله دوم انتخابات به يقين اهميت بيشتري نسبت به مرحله اول آن دارد و هر كس به نظام جمهوري اسلامي و تماميت ايران و حفظ آن از خطرات علاقمند ميباشد، بايد به پاي صندوقهاي راي حاضر شده و تعيين سرنوشت خود را برعهده بگيرد.
از درگاه احديت توفيق و سربلندي نظام و كشور اسلامي ايران را خواستار و ضمن عرض تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله عليها به محضر مقدس حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، از آن وجود مبارك عاجزانه تقاضا دارم كه كشور و مردم مسلمان ما را مورد توجه خاص خود قرار داده و از درگاه الهي حفظ آن را از خطرات مسئلت نمايند.»
در ثاني باشد مگر مردم خود از خرد لازمه برخوردار نيستند كه بايد به حرفهاي آدمهاي ديگر گوش دهند