آفتابنیوز : 
آقامحمدي با خاطرنشان كردن اين كه اروپا تحليل غلطي در خصوص مسايل مربوط به دولت آتي ايران دارد، گفت: بدين ترتيب در اين نشست تلاش خواهد شد تصوير صحيح و درستي را از دولت آتي جمهوري اسلامي ايران و سياستهاي آينده ارايه كنيم.
دبير كميتهي اطلاعرساني شوراي عالي امنيت ملي كشورمان با تاكيد بر اين كه خواستههاي محوري و اساسي ايران بايد در طرح پيشنهادي اروپا مدنظر قرار گرفته شود و طرف ايراني دربارهي اين طرحها در اين نشست توضيحاتي ارايه خواهد كرد، گفت: اميدواريم جلسهي فردا كمك كند تا اروپا بتواند قدم مفيد و موثري را براي پيشبرد مذاكرات بردارد.
آقامحمدي با ابراز خوشبيني محتاطانه نسبت به جلسهي فرداي كميتهي راهبري گفت: اگر چه علايمي از منفي بودن و نقاط منفي را هم داريم، اما طبيعتا تلاش ما برجسته كردن نقاط مثبت و فراهم كردن زمينههايي است كه پيشنهاد اروپا، پيشنهاد قابل قبولي باشد.
آقامحمدي افزود: ما با همهي اميدواري اين كار را انجام ميدهيم.
دبير كميتهي اطلاع رساني شوراي امنيت ملي در خصوص اين كه آيا پيشنهاد اروپا تا حد زيادي به خواستههاي ايران نزديك خواهد بود؟ گفت: ما از لحاظ منطقي اين طور فكر ميكنيم، زيرا راهي كه پيش رفتهايم، راهي طولاني بوده است و شكست اروپا در اين زمينه نيز از نظر ما شكستي تاريخي خواهد بود و اين مساله را كه داراي راه حل است، به نقطهاي خواهد كشاند كه خود اروپا ضرر خواهد كرد.
وي افزود: بنابراين از لحاظ منطقي فكر ميكنيم، جلسهي فردا جلسهاي تاثيرگذار است و ميتواند به دريافت كردن پيشنهادات منطقي از اروپا كمك كند.
آقا محمدي در خصوص تاثير تغييرات احتمالي در تيم مذاكره كننده بر مذاكرات هستهيي گفت: اصول كلان سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران مصوب مجمع است و تغيير نميكند، سياستهاي هستهيي، سياست كلي نظام است و دولتها در چارچوب آن تاثير نميگذارند، بلكه در نحوهي پيگيري، اجرا و سرعت دادن به كار نقش دارند. بنابراين از نظر ما هرگونه تغييري كه در سيستمهاي اداري به طور طبيعي رخ ميدهد در اين زمينه موثر نيست و فكر ميكنيم اروپاييها نيز اين مساله را ميفهمند.
وي افزود: اگر اروپا بخواهد بر اين محور آن گونه تكيه كند كه در تبليغات و برخي اظهارنظرها در روزهاي اوليهي انتخاب آقاي احمدينژاد به رياست جموري ايران شاهد بوديم، يا بايد بگوييم جهل مركبي حاكم است كه از نظر ما چندان واقعبينانه نيست و يا بهانهاي سياسي است كه قابليت و ارزش توجه را ندارد.
آقامحمدي گفت: طبيعي است كه دولت جديد مسير طي شده را با قدرت و قوت ادامه خواهد داد.
دبير كميتهي اطلاع رساني شوراي عالي امنيت ملي در خصوص اين كه اگر پيشنهاد اروپا خط قرمز ايران، يعني حفظ چرخهي سوخت را شامل نشود، آيا ايران غني سازي را از سر خواهد گرفت؟ گفت: اين حرف در گذشته نيز به اروپا گفته شده است. حسن روحاني، دبير شوراي عالي امنيت ملي در مذاكرات ژنو صراحتا به طرفهاي اروپايي اعلام كرد كه پيشنهادات بايد بحث غنيسازي را در برداشته باشد و گفت، اگر اين طور نباشد از حالا اعلام ميكنيم كه پيشنهاد رد شده است.
آقامحمدي ادامه داد: ما در مذاكرات مختلفي كه با طرف اروپايي داشتهايم، آنها نيز صراحتا به اين مساله اشاره كردهاند، در همان جلسه جك استرا، وزير امور خارجهي انگليس كه رياست جلسه را عهدهدار بود، گفت "مطمئن باشيد كه ما در آخر ژوئيه در موقعيتي كه الان در ژنو هستيم، نخواهيم بود".
وي افزود: در همان جلسه يوشكا فيشر، وزير امور خارجهي آلمان نيز گفت كه خواستههاي ما بايكديگر تفاوتهايي دارد و بايستي پلي را بزنيم كه اين پل بين خواستهي دو كشور ارتباطي منطقي را برقرار كند.
آقامحمدي تاكيد كرد: روشن است كه اگر اتحاديهي اروپا در پيشنهادش بحثهاي مربوط به استفادهي صلحآميز از انرژي هستهيي را مدنظر قرار ندهد، معناي آن اين است كه توافقنامهي پاريس را نقض كردهاند و ما به بيانيهي تهران بر ميگرديم كه براساس آن موارد مربوط به حفظ تعليق اصفهان و امثال آن كه در اين بيانيه مطرح نيست، جزو الزامات اجرايي نخواهد بود، اما مذاكرات بين ايران- اروپا ادامه خواهد يافت.
وي در خصوص تاريخ ارايهي پيشنهاد اروپا به ايران گفت: اين پيشنهاد اواخر ژوئيه مطرح خواهد شد كه ما فكر ميكنيم برابر با 10 مرداد خواهد بود و هيات ما تاكيد دارد كه در 10 مرداد اروپا بايد به پيشنهادش را ارايه كند.