آفتابنیوز : 
اين كارشناس روابط بينالملل با بيان اين اعتقاد كه بسياري از رويدادها و اتفاقات دنيا مثل جنگ ويتنام و يا جنگ جهاني دوم توسط خود كشورهاي مورد تهاجم طراحي و برنامهريزي شده است به حوادث اخير تروريستي در لندن و مصر اشاره كرد و گفت: بنابراين به راحتي ميتوان روند پيگيري مذاكرات هستهاي ايران را از مسير فعلي منحرف كنند، چرا كه براي افكار عمومي دنيا هيچ استدلالي ندارند كه چرا ايران نبايد از فناوري هستهاي صلح آميز تحت نظر آژانس بينالمللي انرژي اتمي فعاليت كند؛ لذا براي جوسازي عليه اين مساله و توجيه برخورد و عملكرد غير قانوني و حقوقي خود از موقعيتهايي چون انفجارهاي لندن به خوبي استفاده ميكنند.
كيارشي ابراز عقيده كرد: بايد دوران و مقطعي را در مقابل خواست و اهداف آنها محكم بايستيم و از تهديداتي چون ارجاع پرونده هستهاي ترسي به خود راه ندهيم.
نماينده اسبق ايران در سازمان ملل درباره آيندهي پرونده هستهاي كشورمان گفت: معتقدم اين مساله را نبايد تنها به دست ديپلماتها داد بلكه بايد ملت را در اين ديپلماسي مشاركت داد. چرا كه در مقابل تاكتيك اروپاييها كه تهديد و ارعاب است بايد ملت و افكار عمومي داخلي را در اين مساله به طور جدي آگاه ساخت.
وي در ادامه گفت: حتي اگر تمام دنيا بر فعاليتهاي صلح آميز ايران نظارت كند، باز هم اروپا و آمريكا حاضر نخواهند شد دانش اين تكنولوژي در ايران ماندگار شود.
نماينده اسبق ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي درباره پيشنهاد احتمالي ايران به اروپاييها گفت: بايد اينگونه باشد كه اگر اروپاييها هر گونه تضميني را براي بازرسي و كنترل بر فعاليتهاي هستهاي صلح آميز ايران بخواهند مانعي وجود ندارد، اما در چارچوب آژانس بينالمللي انرژي اتمي.
كيارشي افزود: حضور شارون در فرانسه و اظهارات و تهديدات اخير شيراك در مورد ايران را ميتوان آغازي بر و رفتار تهديدآميز اروپا به ويژه سه كشور اروپايي دانست.
وي در ارزيابي از پيشنهاد اروپايي به ايران گفت: مسلما هر پيشنهادي از سوي اروپاييها اگر اجازه داشتن چرخه سوخت را به ما ندهد، قابل پذيرش و بررسي نخواهد بود.