آفتابنیوز : 
تشکیل جبهه دموکراسی و حقوق بشر که در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری به عنوان اصلی ترین شعار مصطفی معین، کاندیدای اصلاح طلبان پیشرو مطرح شد، بعد از انتخابات نیز به صورت جدی از جانب وی پی گیری شده و بر این اساس تاکنون چند جلسه همفکری برای پی ریزی مقدمات این جبهه برگزار شده است.
در آخرین جلسه برگزار شده که افرادی هم چون هاشم آقاجری، محسن کدیور، حبیب الله پیمان، غلام عباس توسلی، علیرضا علوی تبار، حمیدرضا طلایی پور، مصطفی تاج زاده، عزت الله سحابی، نجف قلی حبیبی و تعداد دیگر از صاحب نظران سیاسی و اساتید دانشگاه حضور داشتند دکتر معین با یادآوری اجماع حاصل شده بر کاندیداتوری خویش در زمان انتخابات و نیز پی گیری هایی که گروه هایی از جامه از جلمه جوانان پس از برگزاری انتخابات در مورد تشکیل این جبهه داشته اند خواستار عدم فرصت سوزی و اهتمام شخصیت ها برای راه اندازی سریع تر این جبهه شد.
گفتنی است در این نشست حاضرین پیشنهادی خود را در مورد چگونگی مشارکت شخصیت های حقوقی و حقیقی و هم چنین فعالیت و شرایط عضویت در جبهه دموکراسی و حقوق بشر اعلام کردند.