آفتابنیوز : 
دیلی استار چاپ بیروت نیز می نویسد: ریاکاری کشورهای غربی در ممانعت از فعالیت های هسته ای صلح آمیز ایران مانع عمده در مذاکرات دو طرف می باشد. این روزنامه می افزاید: نارضایتی جامعه بین الملل از به رسمیت شناختن حق ایران برای داشتن نیروی هسته ای قابل فهم است. دیلی استار می نویسد: با در نظر گرفتن این مسأله که ایران به مدت 2 دهه فعالیت های هسته ای خود را از دید جهانیان دور نگه داشته بود.
در حال حاضر اگر تضمین هایی بتواند وجود داشته باشد، مشروط انصاف نخواهد بود که ایران از حق داشتن فناوری هسته ای صلح آمیز که حق تمامی کشورهاست محروم گردد.
تهران تایمز نیز بر این خصوص نوشت:در طول دو سال گذشته، جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی برای جلب اعتماد جامعه بین الملل در مورد صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای اش دریغ نکرده است.
در این دو سال مذاکره باید ایران و اتحادیه اروپا به یک توافق دست می یافتند اما به نظر می رسد که سه کشور اتحادیه اروپا (بریتانیا، فرانسه و آلمان) همیشه تمایل داشته اند ایرانی ها را به عنوان گروگان های همیشگی خود نگه دارند. تهران تایمز تلاش و تصمیم ایران برای پایان دادن به این بازی «تام وجری» که به وسیله اروپایی ها برای افتاده را یک انقلاب ملی علیه باجگیری مفرط فرانسه، بریتانیا و آلمان تلقی کرده است.
اکونومیست نیز می نویسد: شکستی که اخیرا در مذاکرات ایجاد شد به هیچ جا نمی رسد. چرا که اروپایی ها امیدوارند که ایران در صورت پذیرفتن مشوق های اقتصادی و تمامی فعالیت های مربوط به اورانیوم و پلوتونیوم را متوقف سازد، اما ایران گفته است که این مشوق ها را نمی پذیرد؛ زیرا آنها حق ایران برای تولید چرخه سوخت را نادیده گرفته اند.
اکونومیست در مورد تغییر مواضع هسته ای ایران در مذاکرات نوشت مشخص نیست که حکومت ایران که هویج ها (مشوق ها) را از دست داده است چگونه به چماق ها پاسخ خواهد داد.
گاردین نیز نوشت، در نگاه اول، قطعنامه ای که توسط شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به تصویب رسید، به نظر می رسد نتیجه مثبتی برای تهران نداشته باشد... به هر حال اروپایی ها، در یک اشتباه تاکتیکی با فراخواندن 35 عضو شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، اشتیاق کمی در میان مابقی اعضا برای فرستادن ایران به شورای امنیت کسب کرده اند. چرا که در واقع ایران هیچ یک از تعهدات NPT را نقض نکرده است.