آفتابنیوز : 
متاسفانه اعمال اين شيوه غيرمنطقي قيمتگذاري دارو از سوي دستگاه مسوول ذيربط سبب شده تا برخي داروهاي گرانتر و برخي داروها ارزانتر از سوي توليدكنندگان داخلي دارو عرضه شود.
وي، بدون آنكه نامي از اين دستگاه مسوول ببرد، افزود: در اين سالها متاسفانه نتوانستيم مسوولان ذيربط را در اين خصوص توجيه كنيم.
احمدياني، با تاكيد بر كيفيت مناسب توليد داروهاي داخلي در مقايسه با مشابه خارجي عمدهترين علت استقبال مردم را از داروهاي خارجي را بحث فرهنگي دانست و گفت: يكي از موضوعاتي كه در اين زمينه مورد غفلت قرار گرفته؛ نحوه نامگذاري داروهاي داخلي بوده كه ما از سال 78 با ابلاغ به كارخانجات داروسازي، تغيير شيوه در اين زمينه را شروع كردهايم.
وي، با بيان اين مطلب كه بيش از 95 درصد نياز دارويي كشور از سوي كارخانجات داخلي تامين ميشود، افزود: بيشتر داروهاي وارداتي به دليل به صرفه نبودن توليد و كمي تقاضا از خارج وارد كشور ميشود؛ هر چند در اين زمينه در زمان دولت خاتمي داروهاي مهندسي ژنتيك (نوتركيب) و ضد سرطان نيز به دانش فني لازم دست پيدا كرده و توليد برخي از اين داروها هم آغاز شده است.
احمدياني، با اشاره به صادرات دارو از كشور گفت: در سال 76 كشور حدود 2 ميليون دلار دارو صادر ميكرد كه اين رقم در سال 83 به 50 ميليون دلار رسيده است.
وي، همچنين با رد وجود مافياي قاچاق دارو در كشور، گفت: متاسفانه عدهاي از بياطلاعي مسوولان در اين زمينه سوءاستفاده ميكنند؛ چرا كه اكنون واردكنندگان عمده دارو به كشور از 2 واردكننده بزرگ دولتي و نيمهدولتي در سال 76، به 52 نمايندگي رسمي كمپانيهاي خارجي رسيده و ما براي واردات دارو از طرق مختلف و حتي از طريق سفارتخانههاي خارجي هم فراخوان دادهايم.