آفتابنیوز : 
درست مقابل این پوستر، عکس بزرگی از حسنی مبارک به چشم می خورد: ایده از ما، خلاقیت از شما.
برای مردم مصر، در هم شکسته شدن تابوی حضور چندین کاندیدا در انتخابات، بسیار مهم تر از پیام های انتخاباتی کاندیداها است.
در چند قدمی پل فوق، کاندیدای دیگری به نام نو آمان گوما، پوستر تبلیغاتی خود را با شعار « تلاش جدی برای اصلاحات در مصر» در معرض دید همگان قرار داده است.
حسنی مبارک، آیمان نور و نوآمان گوما، سه کاندیدا اصلی این انتخابات هستند که برای احراز پست ریاست جمهوری مصر، رقابت انتخاباتی سختی را با یکدیگر آغاز کرده اند.
بر خلاف آنچه که تصور می شد، کاندیداهای دیگر از محدودیت چندانی نسبت به حنسی مبارک برخوردار نیستند.
در طول سه هفته رقابت انتخاباتی فشرده، حسنی مبارک 77 ساله وعده داده بود که در طول شش سال آینده، چهار میلیون فرصت شغلی برای جوانان مصری فراهم خواهد کرد. آیمان نور پس از این ادعا، اعلام کرده بود که در صورتی که حسنی مبارک بتواند چنین وعده های را محقق کند، وی نیز به او رای خواهد داد.
نور و گوما هر دو ادعا کرده اند که در صورت پیروزی در انتخابات به مبارزه با فقرو فساد خواهند پرداخت.
در حالی که صحبت در خصوص نتیجه انتخابات در شرایط زمانی فعلی بسیار زود به نظر می رسد، کارشناسان بین المللی و مصری هنوز به تحسین حضور چند کاندیدا در صحنه انتخابات می پردازند.
جو استورک ـ معاون دبیر کل امور خاورمیانه دیده بان حقوق بشر در این خصوص می گوید: اهمیت این انتخابات به هیچ وجه در امکان کنار زده شدن حسنی مبارک نیست، بلکه اولین و برجسته ترین ویژگی آن، مبارزه انتخاباتی چندین کاندیدا با یکدیگر است.
عمر چوبکیـ کارشناس مسائل سیاسی ـ اعتقاد دارد که هیچ کدام از نه کاندیدای حاضر در صحنه انتخابات نمی توانند گوی سبقت را از حسنی مبارک بربایند، اما با این وجود حضور آنها در صحنه سیاسی، امری شگفت انگیز و در خور تحسین است.
مصر از سال 1952 و سرنگونی پادشاه وقت تاکنون هرگز از انتخاباتی با حضور چندین کاندید بهره مند نبوده است. از آن زمان، حضور در انتخابات و قد علم کردن برای مبارزه با حسنی مبارک، امری تابو و غیر ممکن بود.
به همین دلیل، فراخوان سال جاری حسنی مبارک برای ثبت نام سایر کاندیداها جهت شرکت در انتخابات، از جمله اصلاحاتی محسوب می شد که از میزان فشار بر روی حسنی مبارک کاست.
با وجود عدم محدودیت درحضور کاندیداهای متفاوت در عرصه انتخابات، بسیاری از تحلیل گران سیاسی بر این باورند که با وجود تمامی شعارهای داده شده از سوی حسنی مبارک، بسیاری از افراد واجد شرایط از حضور در صحنه انتخابات محروم شده اند.