کد خبر: ۱۳۵۴۹
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۸۴ - ۰۹:۰۵

شارون:می ترسم به لندن سفر کنم

آفتاب‌‌نیوز : وي افزود: اما يك مشكل هست و آن اينكه من هم يك ژنرالم و در ارتش خدمت كرده‌ام و ممكن است در لندن بازداشت شوم.

شارون گفت: شنيده‌ام كه زندانهاي انگليس شرايط سختي دارند. اشاره وي به يك ژنرال اسراييلي است كه حكم بازداشتش در انگليس به اتهام ارتكاب جنايات جنگي در سرزمين‌هاي اشغالي صادر شده است.

"دورون آلموگ" ژنرال بازنشسته اسراييلي كه بين سالهاي ‪ ۲۰۰۰‬تا ‪۲۰۰۳‬ مسووليت نيروهاي ارتش در جنوب فلسطين اشغالي را بر عهده داشت روز يكشنبه براي ديدار از انگليس وارد فرودگاه "هيثرو" در لندن شد اما درپي آگاهي از صدور حكم بازداشتش در اين كشور از ورود به خاك انگليس خودداري كرد و به فلسطين اشغالي بازگشت.

حكم بازداشت اين ژنرال اسراييلي درپي شكايت تعدادي از قربانيان فلسطيني از وي توسط دادگاه انگليس صادر شده بوده.

اين ژنرال اسراييلي متهم است كه در سال ‪ ۲۰۰۲‬و براي انتقام‌گيري از كشته شدن تعدادي از سربازان اسراييلي، ‪ ۵۹‬منزل فلسطيني را در منطقه "رفح" ويران كرده كه اين اقدام او ارتكاب جنايت جنگي محسوب مي‌شود.

گفته مي‌شود مسوولان پليس انگليس در خارج از فرودگاه در انتظار ورود آلموگ به خاك اين كشور بودند تا وي را بازداشت كنند.

انگليس بر اساس قوانين دادگاه جنايات جنگي موظف است عاملان اينگونه جنايات را در صورت صدور حكم توسط دادگاه پس از ورود به اين كشور بازداشت كند.

اشاره شارون به احتمال دستگيريش در انگليس اگرچه به طنز با بلر مطرح شد اما "كن لوينگستون" شهردار انتخابي لندن چندي قبل او را جنايتكار جنگي خواند كه بايد در دادگاه محاكمه شود.

معروف‌ترين مورد استفاده انگليس از اين قانون بازداشت "آگوستو پينوشه" ديكتاتور سابق شيلي در سال ‪ ۱۹۹۸‬درپي سفر وي به انگليس براي مداوا بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین