آفتابنیوز : 
بیش از یازده روز از برگزاری انتخابات در المان می گذرد و این در حالی است که سرنوشت سیاسی این شکور هنوز در گرداب حوادث حاشیه ای و البته حیاتی درگیر است . صدر اعظم گرهارد شرودر در واقع با توجه به رای مردم بازنده انتخابات است اما به هیچ وجه قصد عقب نشینی ندارد و این در حالی است که آنگلا مرکل که ظاهرا رای بیشتری را به خود اختصاص داده است بدون ائتلاف با حزب شرودر نمی تواند قدرت را در دست بگیرد .
بر خلاف انتخابات ریاست جمهوری امریکا ؛ بحث این بار آلمان به هبچ وجه شمارش مجدد آرا نیست ، آنچه که در حال حاضر هیچ آلمانی در صحت و سقم ان شک ندارد این است که مرکل 450 هزار رای بیشتر از شرودر به دست اورده است و این بدین معنا است که وی می تواند از سه کرسی بیشتر در پارلمان این کشور برخوردار باشد .
بر اساس قوانین آلمان ، رهبر حزبی که بیشترین کرسی ها را به خود اختصاص دهد مقام صدر اعظمی را از ان خود خواهد کرد . در این انتخابات حزب مرکل پیروز شده و بر اساس قوانین وی باید صدر اعظم آتی آلمان باشد . البته تا کنون شرودر به این حقیقت تن نداده است . شرودر مدعی است که سابقه سیاسی بیشتر وی و البته حسن خدمتش برای وی امتیازی بزرگ محسوب می شود تا بتواند همچنان در راس قدرت باشد .
از سوی دیگر مرکل که درانتخابات با نتیجه بسیار ضعیف تنها 35 درصد آرا را به خود اختصاص داد در حال حاضر مدعی کسب مقام صدر اعظمی است . البته شاید همین نتیجه ضعیف که مورد انتظار بسیاری نبود این شجاعت را به شرودر بخشیده است که بتواند داعیه دار صدر اعظمی در دولت جدید بوده و حتی خود را برتر از مرکل با ارا بیشتر بداند .
آلمان با شرایط بوجود امده در بحران سیاسی دست و پا میزند که شاید چندین ماه نیز به طول بینجامد.
شرودر و مرکل روز گذشته دومین جلسه بحث و تبادل نظر برای رسیدن به توافقات لازم برای ائتلاف را آغاز کردند . در حالی که در جلسه اول تنها به بیان تفاوت ها بسنده شده بود به نظر می رسد که دومین جلسه پربار تر بوده چرا که شرودر پس از پایان جلسه ان را مثمر ثمر خوانده و شاید این تنها به این دلیل باشد که در جلسه فوق در خصوص تنها مطلبی که صحبت نشد ، صدر اعظم آینده المان بود .
در حال حاضر سوال این جاست که ایا شرودر که یکی از جوانترین اعضا پارلمان است دوباره عنان خود را از دست داده و آرزوی خود برای باقی ماندن در قدرت را فریاد خواهد کشید یا خیر . بسیاری از المانی ها اکنون این سوال را در ذهن خود دارند که آیا شرودر می خواهد تا پایان عمر در مقام صدر اعظمی المان باقی مانده و یکه تازی کند ؟
اگر بتوان نحوه رقابت طرفین در زمان انتخابات را به یاد اورد باید اعتراف کنیم که پس ار انتخابات این بازار داغ و داغ تر شد . هفته گذشته یکی از اعضای حزب دموکرات مسیحی ادعا کرد که شرودر قصد دارد با مبارزه با حیقیقت تلخی که با ان مواجه شده است ، به زور صدر اعظم باقی بماند .
یکی دیگر از کارشناسان مسائل سیاسی آلمان نیز ادعا کرد که شرودر نیز قصد دارد مانند آدولف هیتلر خود را تا ابد در زندان برلین محبوس کند .
شرودر نیز در پاسخ به آماج اتهاماتی که به وی وارد می شد ، یک شب پیش از انتخابات تنها به گفتن یک جمله بسنده کرد : "هیچ کس بیشتر از من لیاقت تصدی این پست را ندارد. "
البته پس از پایان انتخابات وی اعتراف کرد که رفتار وی در جریان انتخابات بسیار اشتباه بوده و زن چهارم وی نیز به وی تذکر داده بود که رفتار وی بسیار عجولانه و دور از منطق بوده است .
شرودر با وخیم شدن اوضاع در المان ادعا کرد که از انجام هیچ کاری برای رسیدن به ائتلافی مثبت دریغ نخواهد کرد . این اظهارات شرودر در حالی انجام گرفت که بانوی المان در اظهاراتی نسبتا تند ادعا کرد که تنها زمانی به ائتلاف تن خواهد داد که سوسیال دموکرتها وی را به عنوان صدر اعظم معرفی کنند .