آفتابنیوز : 
وي تصريح كرد: ديني كه ما شناختهايم و قرآن، پيامبر، ائمه اطهار و بزرگان ديني دانسته و به ما ياد دادهاند، ديني است همهجانبه كه در آن توسعه وجود دارد و آزادي, حقوق تمام شهروندان رعايت ميشود.
پورمحمدي تاكيد كرد: بايد مطمئن بود كه حقوق شهروندي در تفكر ديني پاس داشته ميشود و هر كس غير از اين مدعي است، بيايد با هم بحث كنيم.
وزير كشور اظهار داشت: بزرگترين خدمتگزاران بشر دينداران بودهاند و اين را تاريخ بشر گواهي ميدهد، به طوري كه اگر ميخواهد رشد و توسعهاي صورت بگيرد، خدمتي ميخواهد انجام شود يا مردم مرفه شوند، اين امر در سايه دين محقق ميشود وگرنه رفاهي كه در سايه دين نباشد، قطبها و غولهاي صنعت ايجاد ميكند.
وي در ادامه با تصريح بر اينكه قدرت صنعتي نظامي ميسازد كه كنار گوشمان فقط بمب ميريزد، گفت: دولت قبلي و موقت عراق دست نشانده آمريكا بود. چند تن از روساي دولت موقت فقط ظرف چند ماه حكومت بر اين كشور در كشوري كه اين همه فاجعه ديده و ميبيند، سه پرونده براي نخستوزير و دو وزير اين كشور جريان يافت كه مشخص شد يكي از آنها 3/1 ميليارد دلار، يكي 700 ميليون دلار و ديگري هم 600 ميليون دلار اختلاص داشتهاند؛ اين است وضع دنيا!
وزير كشور در ادامه گفت: اما ما معتقديم تحولي كه ما به دنبال آن هستيم، يك بسيج همگاني و مشاركت عمومي نياز دارد.
وي توضيح داد: ملت ايران عميقاً يك ملت فرهنگي و عقلاني است، سابقه تمدن، فرهنگ و عقلانيت در اين كشور جزو ديرپاترين كشورهاي جهان است بنابراين اين ملت هر نوع پيشرفت را از زاويه فرهنگ خود ميخواهد، مناسبات فرهنگي و اخلاقي, كرامت انساني و حفظ ارزشهاي اخلاقي جزو فرهنگ ملت ماست و تجربههاي تاريخي نشان داده است كه هر نوع نگاه توسعهاي در اين كشور اگر به بحث ديني و فرهنگي توجه نكند، ناپايدار است و توسعهاي در ايران پايدار است كه با مناسبات فرهنگي و ارزشهاي ما هماهنگ باشد.
پورمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود به بحث خدمتگزاري در دولت نهم اشاره كرد و گفت: دولت نهم آمده است تا بگويد احساسات خوب است، حيات و نشاط سياسي خوب است و تحركات اجتماعي, جنب و جوش, مباحثه و گفتوگو و حتي مجادلات هم خوب است، اما به شرط آنكه به مردم خدمت شود و به شرط آنكه براي مردم گامي برداشته شود.
وي افزود: اگر براي مردم كاري انجام شد، همه اين موارد نيك است و اگر براي مردم كاري انجام نگرفت و لبخند بر چهرگان مردم شكوفا نشد، هيچ چيز قابل تقدير نيست.
وي ادامه داد: در اين دنيا و جهان كنوني نظام جمهوري اسلامي ايران حرفهاي بزرگي زده و براي اداي آن بايد كارهاي زيادي انجام دهد و كارهاي زيادي نيز انجام نشده، اما فكر ميكنيم كه اين روند، حركت ما را به سر منزل نميرساند و بايد تحول ايجاد كرد و اساس دولت نهم نيز ايجاد تحول است.
وزير كشور همچنين مقوله توجه به جوانان را مورد تاكيد قرار داد و اظهار داشت: ما بايد نسل جديد را باور كنيم، به آن اعتماد نماييم و تحليل بد از آنها نداشته باشيم.
بر اساس اين گزارش، در مراسم معارفه استاندار جديد آذربايجان غربي، رحيم قرباني، معاون شهردار تهران در زمان احمدينژاد به عنوان استاندار جديد اين استان معرفي شد و از زحمات جمشيد انصاري تقدير به عمل آمد.