آفتابنیوز : 
مايكروسافت در اقدامي جديد كه به نظر ميرسد نوعي رويارويي با رقباي اين شركت يعني گوگل و ياهو است ، اعلام كرد: خدمات نرم افزاري آنلاين خود را در سطح عمدهاي گسترش ميدهد.
بيل گيتس، پايهگذار اين غول نرم افزار اقدام جديد شركتش را يک انقلاب و بزرگترين دگرگون استراتژيكي مايكروسافت در پنج سال گذشته قلمداد كرده است.
به گفته گيتس ؛ شماري از محصولات و خدمات كليدي اين شركت از نرم افزار آفيس گرفته تا خدمات ايميل و پيام فوري به صورت آنلاين و بر پايه تقاضا عرضه خواهد شد.
مايكروسافت ، نيز همانند گوگل اميدوار است كه از طريق تبليغات درآمد عمدهاي كسب كند.
خدمات جديد با عنوان Windows live و office live ارايه خواهد شد و به گفته بيل گيتس ، اين خدمات انقلابي در برداشت كاربران از نرم افزار محسوب ميشود.
خدمات جديد در نهايت جايگزين مشخصههاي رايجي نظير MSN مسنجر و هات ميل خواهد شد.
شایان ذکر است ؛ شركتهايي نظير ياهو و گوگل اخيرا با ارايه نرم افزارهاي رايگان آنلاين ، نظير ايميل و IM كه از وابستگي كاربران به مايكروسافت ميكاهد و نياز به نگهداري نرم افزارها به روي رايانه كاربر را حذف ميكند عملا به قلمرو مايكروسافت پا گذاشتهاند.
خدمات آنلاين مذكور به همراه پروژههايي نظير Openoffice همگي از وابستگي كاربران به موتور درآمد مايكروسافت يعني ويندوز ميكاهد.
در حال حاضر ، بيش از 90 درصد رايانهها در سراسر جهان از اين سيستم عامل استفاده ميكنند.