کد خبر: ۲۵۲۸۹
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۸۴ - ۱۵:۴۸

چین برای بیماران ایدزی،زندان می سازد

آفتاب‌‌نیوز : ليو جيان چائو افزود: غير ممكن است كه بتوان بيماران مبتلا به ايدز را در زندان نگهداري و درمان كرد. 

سخنگو تاكيد كرد :دولت چين به مساله شيوع ايدز و درمان بيماران مبتلا به اين بيماري بسيار اهميت داده و درهمين راستا برنامه‌هاي زيادي اجرا كرده و نتايجي هم حاصل شده است.

برخي از مطبوعات چين به تازگي نوشتند قرار است در استان " گوانگ دونگ " در جنوب چين دو زندان در سال‌هاي آينده براي نگهداري مبتلايان به ايدز و متخلفان از مقررات بيماري ايدز ساخته شود.

در اين گزارش‌ها كه امروز سخنگوي وزارت خارجه چين از آن ابراز بي‌اطلاعي كرد ، آمده است كه هم اكنون در اين استان جنوبي چين نزديك به ‪ ۵۰۰‬بيمار ايدزي در زندان بسر مي‌برند.

برخي مطبوعات همچنين خاطرنشان كرده‌اند كه برنامه‌ساخت زندان براي خاطيان مقررات و قوانين ايدز و برخي از مبتلايان به اين بيماري، در استان‌هاي ديگر چين نيز اجرا خواهد شد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین