کد خبر: ۲۶۸۹۶
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۸۴ - ۱۵:۳۵

تسلطی ابهام دارد!

آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا میرتاج الدینی نماینده تبریز در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: پاسخ هایی که آقای تسلطی درباره برنامه پیشنهادی توانایی و تیم اجرایی که در وزارت نفت مستقر خواهد کرد به نمایندگان داد مانع کننده نبود. 

وی اظهار داشت: درباره موضع گیری سیاسی « تسلطی» در جریان انتخابات ریاست جمهوری برای نمایندگان ابهام وجود دارد علاوه بر اینکه، سیاست های نفتی او نیز ادامه سیاست نفتی دولت قبلی است. 

میرتاج الدینی همچنین سوابق اجرایی وزیر پیشنهادی نفت را از دیگر انتقادات نمایندگان نسبت به وی عنوان کرد و گفت: تسلطی از وزیران میانی صنعت پتروشیمی بوده است که از نظر نمایندگان برای اداره و هدایت وزارت عظیم نفت کافی نیست.

 عضو فراکسیون اصولگرایان با اشاره به برگزاری جلسه شورای مرکزی اصولگرایان گفت: در این جلسه نیز به نتیجه ای برای رای اعتماد به تسلطی نرسیدیم. 

وی تاکید کرد: چهار نفر از نمایندگان به نیابت از سایرین به دیدار رئیس جمهوری می روند تا درباره موضوعاتی از جمله بحث رای اعتماد به وزیر پیشنهادی نفت با احمدی نژاد گفت و گو کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین