آفتابنیوز : 
به گزارش سایت اینترنتی rawstory.com یک مقام عالیرتبه اطلاعاتی آمریکا به شدت نگران گزارشهای خصوصیای است که دیکچنی از "آبرام شالسکی" مدیر سابق «دفتر برنامههای ویژه» دریافت میکند. به گفته این مقام اطلاعاتی، چنی برای دریافت اطلاعات جاسوسی از ایران به این شخص تکیه کرده است.
شالسکی یکی از افرادی است که با جمعآوری اطلاعات جاسوسی درباره وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق از دولت بوش برای حمله به عراق حمایت کرد و سیاستمداران کاخ سفید با تکیه بر این اطلاعات به عراق حمله نظامی کردند.
ابراز نگرانی این مقام اطلاعاتی سابق آمریکا در حالی صورت میگیرد که تعدادی از کارشناسان سیاست خارجی آمریکا نیز به شدت از اطلاعات دستکاری شده توسط تعدادی از دستگاههای اطلاعاتی آمریکا که میتواند این بار آمریکا را به سوی تقابل با ایران سوق دهد ابراز نگرانی میکنند.
در ادامه گزارش این پایگاه اینترنتی آمده است که دیکچنی به اطلاعاتی که توسط سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) درباره ایران منتشر میشود اعتماد ندارد. بنابر گفته این مقام اطلاعاتی، گزارشهایی که در پنتاگون در مورد ایران تهیه میشود تفاوتهای بسیار فاحشی با سایر گزارشهایی دارد که توسط جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره ایران تهیه میشود.
این مقام اطلاعاتی در ادامه گفتههای خود تصریح کرده است که پنتاگون در گزارشهای خود درباره ایران به اطلاعات ضعیفی تکیه میکند که منابع اطلاعاتی داخلی و خارجی آنها را تایید نمیکنند.
ادعاهای بیپایه و اساس در ادامه این گزارش، ادعای اخیر تعدادی از مقامهای آمریکایی مبنی بر اینکه ایران در تلاش بوده تا از آفریقا اورانیوم خریداری کند مورد بررسی قرار گرفته است.
روزنامه ساندی تایمز در تاریخ 18 جولای اقدام به انتشار گزارشی کرده بود که در آن حمل محمولههای اورانیوم از آفریقا به ایران مورد بررسی قرار گرفته بود.
به گزارش این روزنامه، ایران تلاش کرده بود محموله بزرگی از اورانیوم را از آفریقا وارد کند. نوع اورانیوم مورد نظر از همان نوعی بوده است که در ساخت بمب اتمی که بر سر هیروشیما در 61 سال پیش فرود آمده بود، استفاده شده بود. در ادامه گزارش این روزنامه آمده بود مقامات گمرکی تانزانیا که موفق به حمل محموله مذکور شده بودند گفته بودند که مقصد این اورانیوم که نوع آن 238 بوده، بندرعباس بوده است.
در آن زمان روزنامه ساندی تایمز به همراه تعداد دیگری از رسانههای غربی با انتشار این گزارش تلاش کردند برنامه هستهای ایران را نزد افکار عمومی غرب ابهام آمیز جلوه دهند ولی هیچوقت به این موضوع اشاره جدی صورت نگرفت که معدن مذکور از سال 1961 رسماً تعطیل شده است.
یک منبع آگاه و نزدیک به آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز این موضوع را قصهای خوانده بود که بسیار دور از ذهن به نظر میآید. یک مقام عالیرتبه آمریکایی نیز با اشاره به اینکه معدن مذکور سالها پیش تعطیل شده اظهارات مذکور را بسیار غیر محتمل دانسته بود و به این موضوع اشاره کرده بود که نسبت اورانیوم برداشت از آن معادن یک تن اورانیوم خالص در 100 تن برداشت اورانیوم از معادن است.
یک مقام عالیرتبه نزدیک به شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز با طرح این پرسش که ایران خود ذخایر غنی اورانیوم در اختیار دارد گفته است که چرا باید اورانیوم 238 را وارد کند.
در ادامه گزارش این پایگاه اینترنتی آمده است: ممکن است تعدادی از منابع اطلاعاتی، اطلاعات در مورد ایران را گلچین و دستکاری کنند تا به این صورت فعالیتهای هستهای ایران را در افکار عمومی جهان ابهام آمیز جلوه دهند.