کد خبر: ۶۳۳۳۱
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۶

سووشون در اغما

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نویسنده شهیر رمان سووشون ز حالت اغما خارج شد.خبرنگار آفتاب کسب خبر کرد که سمین دانشور نویسنده اواسط هفته گذشته به بیمارستان منتقل شده و تا عصر روز شنبه در حالت اغما به سر می‌برد.
سیمین بهبهانی غزلسرای بزرگ معاصر در گفت‌وگو با خبرنگار آفتاب از ملاقات‌های مکرر خود با سمین دانشور خبر داد و گفت: «ایشان سه – چهار روز پیش به دلیل بیماری ذات الریه حالش بسیار وخیم شد و به بیمارستان رفت. الان در بخش آی‌سی‌یو بستری است و در آخرین ملاقات که با ایشان داشتم پزشکان معالج وی می‌گفتند که حالش بدتر نشده است اگرچه حال عمومی وی رو به بهبود هم نرفته است».
بانوی غزلسرای ایرانی از همه ملت ایران و دوستداران ادبیات درخواست کرد برای بهبود و شفای وی دعا کنند.
سمین دانشور طی ماه اخیر دوبار به بیمارستان رفته است و اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان پارس تهران بستری است. 
آخریم خبرها از بیمارستان پارس حاکی است که عصر امروز جمعس از شاعران و نویسندگان ایرانی به ملاقاتن دانشور رفته اند.
یکی از این افراد در گفت و گو با آفتاب از خروج دانشور از حالت اغما خبر داد اما در عین حال گفت که پزشکان معالج وی چندان درخصوص بهبودی وی اظهار امیدورای نکرده‌اند.

دانشور خالق رمان بزرگ «سووشون» و رمان‌های دیگری چون «جزیره سرگردانی» است که طی سال‌های پس از انقلاب از بزرگترین و مشهورترین داستان‌های فارسی به شمار می‌رود. 

سیمین دانشور همسر جلال آل احمد نویسنده و قصه‌نویس ایرانی است که سال‌ها پیش درگذشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین