کد خبر: ۶۳۴۰۴
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۳

قدردانی هاشمی از آیت‌الله طالقانی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است نماز جمعه در مقاطع بسیار حساس،انقلاب را نجات داده وآینده حرکت انقلابی مردم را بیمه کرده است.

هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای ستاد نماز جمعه استان تهران، گفت: اسلام مبانی و چارچوب‌هایی را برای زندگی سیاسی، اجتماعی‌، فرهنگی و اقتصادی مشخص كرده و الگوی بدون نقصی برای اداره جوامع است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام،‌ نماز جمعه و حج را دو شیوه اتحاد دینی و سیاسی میان مسلمانان خواند و گفت: توجه دین اسلام به حضور در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی در نماز جمعه به طور روشن دیده می‌شود و به طور هفتگی از این مراكز در ابعاد كوچك‌تر و منطقه‌یی، هم‌چنین در بعد وسیع و جهانی آن، در حج، مسلمانان قدرت و اتحادشان را به نمایش می‌گذارند.

هاشمی رفسنجانی در این دیدار با قدردانی از زحمات و تلاش‌های آیت‌الله طالقانی در شكل‌گیری نماز جمعه تهران،‌ تسهیل حضور نمازگزاران و توجه به ترغیب قشر جوان برای حضور در این فریضه عبادی و سیاسی را مهم برشمرد.

وی با اشاره به خدمات ارزنده ستادهای نماز جمعه، ائمه جمعه و اقداماتی كه درباره ساخت مصلای تهران شده، استفاده بهینه از این مركز عظیم و رفع موانع اجتماعی به ویژه برای برپایی نماز جمعه را خواستار شد.

با اشاره به نقش و جایگاه زیربنایی نماز جمعه در سراسر كشور به ویژه تهران در اوایل پیروزی انقلاب در خنثی‌كردن توده‌های گروه‌های ضدانقلاب، منافقان و كمونیست‌ها گفت: در آن شرایط حساس،‌ جایگاههای نماز جمعه به عنوان مركز بزرگ اجتماع توده‌های مردم مومن و انقلابی، برای حفظ و صیانت از خط امام (ره ) و ارزش‌های انقلابی و اسلامی مردم بسیار كارساز بود و در مقاطع بسیار حساس، انقلاب را نجات داد و آینده حركت انقلابی مردم را بیمه كرد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین