آفتابنیوز :
آفتاب: در اولين روز از ماه مبارک رمضان، محفل معنوی ضيافت نور و انس با قرآن با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، قاريان ممتاز، استادان و حافظان قرآن، عصر روز سهشنبه در حسينيه امام خمينی(ره) برگزار شد.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، در اين محفل نورانی قرآن، كه بيش از سه ساعت به طول انجاميد، همچنين گروههای جمع خوانی به تلاوت آياتی از قرآن كريم، همخوانی و ابتهال پرداختند.
حضرت آيت الله خامنه ای در اين جمع نورانی، با اشاره به ضرورت تشكيل جلساتی برای شنيدن كلام خدا، خاطر نشان كردند: «لازم است در ميان مردم ما، كه قلباً علاقمند به قرآن هستند، جلساتی فقط برای شنيدن و بهره بردن از آيات الهی قرآن تشكيل شود تا دلها و جانها با قرآن مأنوس شوند».
رهبر انقلاب اسلامی با توصيه جوانان به تدبّر و فهم معانی آيات قرآن افزودند: «در آموزش و پرورش نيز بايد از كودكی تلاوت قرآن آنچنان تعليم داده شود كه اين آيات مانند تابلويی همواره صراط مستقيم را نشان دهد».
در پايان اين محفل نورانی قرآن، نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حضرت آيت الله خامنه ای اقامه شد و حاضران روزه خود را همراه با رهبر معظم انقلاب اسلامی افطار كردند.