کد خبر: ۷۹۴۱۶
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۳

آمریکا خواستار همکاری بیشتر کره شمالی شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: ایالت متحده آمریکا در صورت همکاری کره شمالی و پایان دادن به فعالیتهای هسته‌ای، هنوز به خارج نمودن نام کره‌شمالی از لیست کشورهای حامی تروریسم تمایل دارد.

به گزارش سرویس بین‌المللی آفتاب، «کریستوفر هیل» مذاکره ارشد آمریکا در پکن با اعلام این مطلب خواستار کوتاه شدن مراحل پایانی جداسازی راکتورهای کره شد او در مقابل از ارائه کمک‌های دیپلماتیک خبر داد.

نماینده آمریکا در پکن با نمایندگان کره‌جنوبی و ژاپن دیدار کرد. در عین حال نماینده کره‌جنوبی در این دیدار حضور نداشت. 

هیل به خبرنگاران گفت: «پیونگ‌یانگ در ابتدا باید درباره اصول بازرسی و ارائه کامل مدارک فعالیتهایش به توافق برسد و  باید این شرایط را در اختیار ما بگذارد در صورت توافق ما آماده‌ایم بلافاصله نام این کشور را از فهرست حامیان تروریسیم خارج کنیم». 

کشور چین از سال 2003 تا کنون میزبان مذاکرات شش جانبه درباره فعالیتهای هسته‌ای کره شمالی با حضور کشورهای آمریکا، کره جنوبی، روسیه و ژاپن بوده و  خواستار پایان دادن بحران هسته‌ای و تحویل کامل مدارک و سلاح هسته‌ای این کشور است. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین