کد خبر: ۹۴۵۳۳
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۲
رییس پلیس مهاجرت و اتباع خارجی نیروی انتظامی اعلام کرد

لغو یکطرفه نیاز به روادید برای اتباع جمهوری آذربایجان

از امروز دوزادهم این اقدام آغاز می‌شود
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب-سرویس بین الملل: رئیس پلیس مهاجرت و اتباع خارجی نیروی انتظامی با اعلام لغو یك‌طرفه نیاز به روادید برای ورود اتباع آذربایجان‌ به ایران  گفت: طبق تصمیمات وزارت خارجه اتباع جمهوری آذربایجان می‌توانند بدون اخذ ویزا از تمامی مبادی مرزی وارد جمهوری اسلامی ایران شوند و از امروز دوازدهم بهمن‌ ماه این اقدام صورت می‌گیرد.

وی افزود: داشتن كارت بهداشت برای ورود الزامی است كه كنترل‌كننده در این رابطه وزارت بهداشت است و این كار را از طریق قرنطینه‌های انسانی در مبادی ورودی انجام می‌دهد.

رئیس پلیس مهاجرت و اتباع خارجی نیروی انتظامی با اشاره به اینكه هم‌اكنون در رابطه با كشور تركیه لغو روادید دوجانبه حاكم است، افزود: امیدوار هستیم كه این تصمیم در رابطه با جمهوری آذربایجان منجر به دو طرفه شدن لغو روادید شود و اتباع ایرانی نیز بتوانند بدون نیاز به اخذ روادید وارد جمهوری آذربایجان شوند.

رضائیان تصریح كرد: مدت اقامت اتباع آذربایجانی در ایران 15 روز است و بعد از آن باید به پلیس مهاجرت و اتباع خارجه مراجعه كرده و بر اساس ضرورت یا مدت اقامتشان تمدید شود یا به كشورشان برگردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین